test

Virtain kaupungin sivistystoimi hakee kahta laaja-alaista erityisopettajaa vakinaiseen virkasuhteeseen. Erityisopettajat toimivat virkasuhteen alkaessa Virtain yhtenäiskoulussa 3-6 -luokkien ja 7-9 -luokkien oppimisalueilla yleisopetuksen oppimisen tukena erityisesti tehostetun ja yleisen tuen oppilaiden parissa. Virtain yhtenäiskoulu on uusi oppimisympäristö, joka on otettu käyttöön syksyllä 2021. Erityisopettajia on koulussa yhteensä 7. Tehtävään kuuluu oppimisen tuen konsultointi ja koordinointi oppimisalueilla, mukaan lukien ohjaajaresurssin jako.
Tehtävään valitulta vaaditaan lasten kanssa työskentelevän rikostaustaote sekä todistus terveydentilasta. Tehtävässä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

https://www.virrat.fi/
https://peda.net/virrat/vy

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

rehtori Katri Rantala, p. 044 715 1430
apulaisrehtori Heikki Kangasluoma, p. 044 715 1420
apulaisrehtori Teemu kontoniemi, p. 0442893892

Lisätietoja

Virtain yhtenäiskoulu

Virrat on 6600 asukkaan maaseutumainen kaupunki hyvien liikenneyhteyksien varrella Ylä-Pirkanmaalla. Kaupunkimme palveluksessa on n. 360 eri alojen ammattilaista, jotka tekevät työtään laadukkaiden ja hyvien palvelujen tarjoamiseksi asukkaillemme. Meillä eletään turvallista ja onnellista arkea hienojen luonnonmaisemien keskellä.


Osoite: Rantatie 4, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat