Skip to main content
test
Laaja-alainen erityisopettaja - Tervolan kunta

Tervolan kunnan sivistystoimessa on haettavana

Lapinniemen koulussa laaja-alaisen erityisopettajan sijaisuus alkaen heti-3.6.2023.
Hakuaikaa on jatkettu.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti. Myös ei-kelpoiset huomioidaan kelpoisten hakijoiden puuttuessa.

Tervolan kunta tarjoaa työntekijöilleen liikunta- ja kulttuuriedun, maksuttoman kuntosalin ja sujuvat työterveyspalvelut. Tervolassa työntekijät saavat lisäksi hyvän perehdytyksen ja lämpimän työskentelyilmapiirin.

Tervolan kunta on savuton työpaikka.

Virkasuhteen ehdot määräytyvät OVTES:n mukaan + 1% Tervolalisä + 9%

Sijaisuus täytetään 1 kuukauden koeajalla.

Valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Hakemukset on jätettävä ensisijaisesti sähköisenä osoitteessa www.kuntarekry.fi 27.2023 klo 12 mennessä. Mahdolliset postitse toimitettavat hakemukset pyydetään toimittamaan osoitteeseen: Tervolan kunta, koulutoimisto, Keskustie 81, 95300 Tervola. Kuoreen merkintä erityisopettajan viransijaisuus.

Lisätietoja

http://www.tervola.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa apulaisrehtori Marika Moisio puh. 040 151 9725, marika.moisio@tervola.fi.

Lisätietoja

Tervolan kunta, Lapinniemen koulu

Etelä-Lapissa tulijat ja olijat halaa tervetulleeksi pieni Tervolan kunta. Se on välittämisen, ennakkoluulottoman ongelmanratkaisun ja silmäkulman pilkkeen eli ämpäripäisyyden koti. Tervolassa on luotu ja ylläpidetty poikkeuksellisen hyvät kuntapalvelut, yritysympäristöt ja vaalittu yhteisöllistä elämäntapaa. Nelostietä hurauttaa Tervolan rauhasta ja luonnon kauneudesta alueen lähikaupunkeihin hetkessä. Met kaikki toivotama sinut tervetulheeksi Tervolhan!


Osoite: Itäpuolentie 1545, 95300 Tervola
Tervolan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat