Skip to main content
test
Laaja-alainen erityisopettaja - Haapaveden kaupunki

Haapaveden kaupungin koulutoimessa on avoinna laaja-alaisen erityisopettajan virka ajalle 7.8.2023-31.7.2024.
Opetusta on Hyttikallion koulun lisäksi Vattukylän kouluilla.

Arvostamme perehtyneisyyttä ja kokemuksia uuden opetussuunnitelman opetuksen järjestämistä ohjaaviin velvoitteisiin, arvoperustaan ja oppimiskäsitykseen sekä sen tavoitteisiin ja sisältöihin. Pidämme tärkeänä myös yhteistyökykyä, monipuolisten työtapojen hallintaa ja kykyä johdattaa oppilaita laaja-alaisen osaamisen suuntaan sekä perehtyneisyyttä inkluusioon ja yhteisopettajuuteen.

Eduksi katsotaan myös perehtyneisyyttä ja kokemusta tieto- ja viestintätekniikan hallinnasta ja monipuolista opetussuunnitelman tvt-strategiasn mukaista opetusta ja taitoja.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/1998) mukaisesti.

Valitun on toimitettava lääkärinlausunto terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaamisesta.

Pyydämme jättämään hakemuksen sähköisesti kuntarekry.fi-sivujen kautta ja liittämään mukaan kelpoisuutta osoittavat todistukset. (Muut todistukset toimitetaan myöhemmin).

Mikäli ei ole mahdollisuutta jättää sähköistä hakemusta, voi kirjalliset hakemukset toimittaa os. Mäkirinteen koulu, Kytökyläntie 49, 86600 Haapavesi.

Lisätietoja

http://www.haapavesi.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Risto Klasila, 0447591358
risto.klasila@haapavesi.fi

Lisätietoja

Haapaveden kaupunki

Haapavesi on n. 7000 asukkaan kaupunki Pohjois-Pohjanmaalla.


Osoite: Kytökyläntie 49, 86600 Haapavesi

Sinulle suositellut työpaikat