Skip to main content
test
Laaja-alainen erityisopettaja - Juuan kunta

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa ajalle 1.8.2023 - 1.6.2024.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Juuan kunnalle valtion erityisavustusta tasa-arvon edistämiseksi ja laadun kehittämiseksi. Laaja-alaisen erityisopettajan tehtävänä on antaa yleistä, tehostettua ja erityistä tukea. Hän työskentelee yhteistyössä muiden opettajien kanssa kehittäen erityisopetusta ja samanaikaisopettajuutta koulussamme. Tehtävänkuva tarkentuu koulutyön alkaessa. Arvostamme reipasta työotetta ja yhteistyötaitoja sekä oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä.

Kelpoisuus määräytyy asetuksen 1998/986 mukaan. Määräaikaisissa tehtävissä kelpoisuusvaatimukset täyttävien hakijoiden puuttuessa myös vaadittavaa kelpoisuutta vailla olevat hakijat otetaan huomioon.

Tehtäviä haetaan sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Sähköisen hakemuksen liitteeksi tulee liittää kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisessa haastattelussa.

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) 3 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Työsuhteessa noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.juuka.fi/esi-ja-perusopetus

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

2.6. saakka perusopetuksen rehtori vs. Mari Hyttinen 040 104 2432 mari.hyttinen@edu.juuka.fi, 5.6. alkaen perusopetuksen rehtori Virpi Nevalainen 040 104 2432, virpi.nevalainen@edu.juuka.fi

Lisätietoja

Juuan kunta, Hyvinvointipalvelut

Pielisen rannalla Pohjois-Karjalassa sijaitseva Juuka on n. 4500 asukkaan elinvoimainen kunta, joka tunnetaan nunnanlahtelaisesta kiviteollisuudestaan ja keramiikastaan, idyllisestä vanhasta keskustastaan sekä Paalasmaan saaristosta. Hyvinvointipalveluissa huolehditaan eri-ikäisten kuntalaisten varhaiskasvatuksesta, koulutuksesta, kirjasto- ja vapaa-aikapalveluista.

Poikolan koulu on perusopetusta antava oppilaitos, jossa on luokat esiopetuksesta yhdeksänteen luokkaan ja kaksi erityisopetuksen pienluokkaa. Uusi koulurakennus otettiin käyttöön syksyllä 2021.


Osoite: Poikolantie 6 A, 83600 Juuka
Juuan kunta - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat