Skip to main content
test
Laaja-alainen erityisopettaja - Raahen kaupunki

Raahen kaupungin perusopetuksessa on haettavana Merikadun koulun laaja-alainen erityisopettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2023 - 31.7.2024 sekä Saloisten koulun laaja-alainen erityisopettajan määräaikainen virka ajalle 1.8.2023 - 31.7.2024.

Määräaikaisuuden perusteena on Opetushallituksen myöntämä valtion erityisavustus maahanmuuttotaustaisten perusopetuksen oppilaiden opetuskielentaidon ja perustaitojen vahvistamiseksi sekä siirtymien tukemiseksi.

Henkilöt palkataan maahanmuuttotautaisten perusopetuksen oppilaiden opetuskielen taidon ja perustaitojen vahvistamiseksi sekä siirtymien tukemiseksi hankerahoituksella.
Tehtävää hakevalta toivomme erityisopettajan koulutusta, hyviä sosiaalisia taitoja sekä kokemusta maahanmuuttotaustaisista oppilaista.

Hakijalla tulee olla opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioidaan myös soveltuvat aineenopettajat.
Haastatteluun kutsutun on varauduttava esittämään haastattelussa alkuperäiset opinto- ja palvelussuhdetodistukset.

Valitun on 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote, joka ei saa olla kuutta kuukautta vanhempi.

Raahen kaupungilla on kattavat työsuhde-edut: mm. Smartum -etu, kieliopintokursseja, lomaosakkeita, laaja työterveyshuolto ja Raahen kaupunki on ottamassa käyttöön vuoden 2023 aikana työsuhdepyörä edun.

Toivomme ensisijaisesti sähköisiä hakemuksia kuntarekry.fi - sivustolle.
Jos hakemuksen tekeminen ei onnistu Kuntarekryn kautta, hakemuksen voi lähettää osoitteeseen:

Raahen kaupungin opetustoimi
Rantakatu 5 D
Brain Center, 1. krs.
92100 RAAHE

Lisätietoja

https://www.raahe.fi/
https://www.raahe.fi/perusopetus/peruskoulut

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Merikadun koulun rehtori Kati Bäckman, puh. 044 439 3404, kati.backman@raahe.fi
Saloisten koulun vs. rehtori Ari Hurme, puh. 040 135 6911, ari.hurme@raahe.fi

Lisätietoja

Tulevaisuuslautakunnan alainen toimiala, Opetustoimi

Raahe on kodikas ja kehittyvä liki 25 000 asukkaan kaupunki meren ja luonnon syleilyssä Perämeren kupeessa Pohjois-Pohjanmaalla. Asukkailleen Raahe tarjoaa sujuvaa arkea ja laadukkaita palveluja lähellä luontoa ja monipuolisia harrastusmahdollisuuksia. Lapsiperheille kaupunki on turvallinen asuinpaikka, jossa peruspalvelut ovat kunnossa. Meillä kaikki on lähellä eikä välimatkoihin kulu turhaa aikaa.

Raahen kaupunki on savuton työpaikka.


Osoite: Rantakatu 5 D, 92100 Raahe

Sinulle suositellut työpaikat