Laaja-alainen erityisopettaja - Vaasan kaupunki

Laaja-alainen erityisopettaja - Vaasan kaupunki

Vaasan kaupungin suomenkielinen perusopetus hakee laaja-alaista erityisopettajaa ajalle 1.8.2019-31.7.2020 Länsimetsään kouluun.

Viransijaisuuteen on asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.

Länsimetsän koululla järjestetään tavallisen suomenkielisen yleisopetuksen lisäksi kielikylpyopetusta ruotsin kielellä. Kielikylpyopetusta on ensi lukuvuonna luokilla 1-5, ja näiden lisäksi koulussa on 14 yleisopetuksen luokkaa.

Etsimme erityisopetuksen tiimiimme laaja-alaista erityisopettajaa, joka pystyy opettamaan sekä ruotsin että suomen kielellä. Opetustunteja on 24, ja tehtävä jakaantuu tasaisesti molemmille kieliryhmille.

Arvostamme kokemusta erityisopettajan työstä, joustavia yhteistyötaitoja sekä aloitekykyä.

Koeaika on kuusi kuukautta.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan (T-todistus) ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Haastatteluun kutsutut ottavat mukaansa alkuperäiset tutkinto- ja työtodistukset.

Lisätietoja

http://www.vaasa.fi

Rehtori Matti Autio puh. 040 747 3096

Sivistystoimi / Länsimetsän koulu
Osoite: Vaasa, 65100 Vaasa

Sivistystoimen ammattilaisemme kulkevat vaasalaisten lasten ja nuorten rinnalla päiväkodin portilta koulutien viimeiseen kevätjuhlaan saakka. Osaajiemme ansiosta Vaasassa on tarjolla laaja kattaus laadukkaita kulttuuri- ja kirjastopalveluita, liikunnan riemua ja oivalluksia opistoilla – niin nuorille kuin aikuisille.

Tutustu työnantajaan