Skip to main content
test
Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja, Espoon keskus - Espoon kaupunki

Tervetuloa laaja-alaiseksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi Espoon keskukseen!

Kokonaisuuteen kuuluu Kirkkojärven päiväkoti ja Kirkkojärven koulun liittyvän varhaiskasvatus. Kirkkojärven kokonaisuus kuuluu Espoon kaupungin myöntämään kannustuslisä - joukkoon.

Laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja (lveo) toimii erityispedagogisena asiantuntijana vastuualueensa varhaiskasvatusyksikön johtajien tukena ja työparina. Hän ohjaa ja konsultoi henkilöstöä lasten kehityksen, kasvun ja oppimisen tukeen liittyvissä asioissa. Työ painottuu lapsiryhmissä työskentelyyn erityispedagogisia menetelmiä hyödyntäen.

Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä postitiivista kohtaamista ja läsnäoloa niin lasten kuin huoltajien kanssa.

Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta ja hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme.

Päiväkodissa kokeillaan pilottiyksikkönä henkilöstön kannustuslisää. Kannustuslisää maksetaan 1.8.2022 - 31.7.2023 päiväkodissa työskenteleville kelpoisuuden omaaville työntekijöille. Lisän suuruus on 160 € / kk ja se maksetaan tehtäväkohtaisen palkan päälle.

Työpaikan nimi ja osoite: Kirkkojärven päiväkoti, Kylätorintie 5, 02770 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Haku täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus
Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus).
Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Tehtävässä edellytetään positiivista otetta ja läsnäolevan kohtaamisen taitoa. Hyvät yhteistyötaidot ja kyky johtaa omaa työtä katsotaan myös eduksi.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/"

Lisätietoja

https://www.espoo.fi/fi/toimipisteet/15766

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus
  • TyöpaikkaVakinainenKokoaikatyöTyösuhde
  • ESPOO-03-1389-22
  • 1.8.2022
  • Tehtäväkohtainen palkka: 2 860,65 €/kk + kannustuslisä 160e (1.8.22-31.7.23)
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 23.6.2022 - 29.7.2022 15:45
  • Varhaiskasvatuksen opettajatOpetus- ja kulttuurialaEspooUusimaa

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa vs. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Susanna Seppänen, 040-6368912, susanna.seppanen@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Espoon keskuksen eteläinen varhaiskasvatus

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme toimia arvostettuna ja luotettavana varhaiskasvatuksen asiantuntijana, jonka toiminta perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin, positiivinen ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!


Osoite: Kylätorintie 5, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat