Skip to main content
test

Tervetuloa laaja-alaiseksi varhaiskasvatuksen erityisopettajaksi Pohjois-Leppävaaran pienalueelle!

Hei, sinä motivoitunut varhaiskasvatuksen erityispedagogiikan asiantuntija tai erityispedagogista osaamista omaava varhaiskasvatuksen opettaja! Tervetuloa töihin Vallipuiston ja Kyyhkyspuiston päiväkoteihin. Täällä sinua odottavat osaavat ja motivoituneet työyhteisöt ja monipuolisen pedagogiikan mahdollistava toimintaympäristö.

Laaja-alaisena varhaiskasvatuksen erityisopettajana toimit pedagogiikan ja erityispedagogiikan asiantuntijana ja varhaiskasvatusyksikön johtajien pedagogisena työparina yksiköissäsi. Osallistut lasten tuen suunnitteluun, arviointiin, toteuttamiseen ja kehittämiseen yhteistyössä kasvatusyhteisöjen ja huoltajien kanssa. Inklusiivinen työote on keskeinen osa työtäsi. Työssäsi painottuu lapsiryhmissä työskentely, mallittaminen, havainnointi ja samanaikaisopettajuus sekä henkilöstön konsultointi. Huoltajien kuuleminen lapsen tuen hallintopäätöksissä on osa työtäsi. Olet mukana kehittämässä kanssamme yksiköiden pedagogiikkaa ja inklusiivisia toimintatapoja. Keskiössä ovat lasten yksilölliset tarpeet ja turvallisen toimintaympäristön luominen, jotta jokaisen lapsen on hyvä kasvaa ja oppia uutta omien taitojensa ja vahvuuksiensa mukaan.

Saat työhösi hyvän perehdytyksen ja tukenasi on alueen varhaiserityiskasvatuksen koordinaattori, alueesi yksikköjohtajat, esihenkilösi sekä tiivis kollegiaalinen tuki alueen muiden lveojen kanssa. Alueella säännöllisesti kokoontuu myös lveojen oma vertaistiimi. Yksiköissäsi on mahdollista tehdä tiivistä yhteistyötä kieli- ja kulttuuriopettajan kanssa. Meillä Espoon varhaiskasvatuksessa on avoin ja kokeileva ilmapiiri sekä monipuoliset täydennyskoulutusmahdollisuudet. Sinulla on myös mahdollisuus hakea seuraavaan työnantajan kustantamaan Neuropsykiatrinen valmentaja -koulutukseen. Yksiköissäsi pedagogiset ryhmät toimivat yhteisen pedagogisen pohdinnan, kehittämisen ja suunnittelun paikkoina. Johtamisen hyveinä toteutamme erityisesti kuuntelevuutta ja keskustelevuutta, hyvinvoiva yhteisö on yhteinen voimavaramme!

Tule mukaan osaavaan ja tekevään porukkaamme, osaksi laadukasta espoolaista varhaiskasvatusta!

Työpaikan nimi ja osoite: Pohjois-Leppävaara, Veräjäpellonkatu 12, 02650 Espoo Työaika: 38 h 15 min/viikko Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuus. Lisäksi suoritettuna erityisopetuksen tehtäviin ammatillisia valmiuksia antavat opinnot.

tai

Kasvatustieteen maisteri pääaineena erityispedagogiikka (varhaiserityisopettajan koulutus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen erityisopettajat.

Määräaikaisena tehtävään voidaan palkata ilman muodollista kelpoisuutta, mikäli hakijalla on riittävä osaaminen ja valmiudet erityisopettajan tehtävään.

Tehtävässä edellytetään sitoutumista inklusiiviseen varhaiskasvatukseen sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme positiivisen pedagogiikan osaamista, ratkaisukeskeisyyttä, joustavaa työotetta ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Arvostamme kokemusta laaja-alaisen varhaiskasvatuksen erityisopettajan työstä.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys. Meillä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu) Arvostamme henkilöstön ammattitaitoa ja tarjoamme ammattitaitoa ylläpitävää ja kehittävää täydennyskoulutusta. Työntekijänämme sinulla on myös mahdollisuus maksuttomiin suomen kielen koulutuksiin työsi tueksi.

Espoon kaupunki arvostaa yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta työyhteisössä. Toivoimme hakijoiksi eritaustaisia henkilöitä, kuten eri-ikäisiä, eri sukupuolta olevia ja eri kieli-, kulttuuri- tai vähemmistöryhmiin kuuluvia.

Tervetuloa Espooseen, avustamme sinua vuokra-asunnon hankinnassa!

Lisätietoja

vallipuistonpaivakoti (Instagram)

Tutustu työnantajaan
  • Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran palvelualue/Itä, Leppävaara/Itä kunnalliset päiväkodit, Vallipuiston päiväkoti
  • KokoaikatyöTyöpaikkaVakinainenTyösuhde
  • ESPOO-03-2513-23
  • 2.1.2024
  • Tehtäväkohtainen palkka: 3100 €/kk
  • Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
  • 1.12.2023 - 31.1.2024 15:45
  • Opetus- ja kulttuurialaUusimaaEspooVarhaiskasvatuksen opettajatKunta

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Anna Suopuro 040-6344040 (arkisin 9-15), anna.suopuro@espoo.fi

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Kasvun ja oppimisen toimiala, Suomenkielinen varhaiskasvatus, Leppävaaran palvelualue/Itä, Leppävaara/Itä kunnalliset päiväkodit, Vallipuiston päiväkoti

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimesta varhaiskasvatuksesta. Päivittäin varhaiskasvatukseen osallistuu noin 17 000 lasta. Kunnallisessa varhaiskasvatuksessa työskentelee noin 3000 ammattilaista. Kannustava ilmapiiri, oppivat työyhteisöt ja asiantuntijoidemme tarjoama tuki tekevät työstä meillä mielekästä ja innostavaa. Kehitämme aktiivisesti varhaiskasvatuksen pedagogiikkaa ja toimintatapoja, joten meillä pääset hyödyntämään esimerkiksi uusia digipedagogisia menetelmiä. Tarjoamme laajat koulutusmahdollisuudet ja vaihtoehtoja oman osaamisen kehittämiseen. Tule meille työkaveriksi Espoon varhaiskasvatukseen!

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/


Osoite: Veräjäpellonkatu 12, 02650 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat