Laaja-alaisen erityisopettajan (1229) virka - Askolan kunta

Laaja-alaisen erityisopettajan (1229) virka - Askolan kunta

Haemme laaja-alaista erityisopettajaa toistaiseksi 1.8.2019 alkaen. Virkasuhteen alkaessa sijoituskoulu on Monninkylän koulu ja lisäksi viranhaltija toimii laaja-alaisena erityisopettajana myös Juornaankylän koulussa.

Monninkylän ja Juornaankylän kouluissa on 1- 6. luokat. Monnikylässä on oppilaita noin 180 ja Juornaankylässä noin 40.

Laaja-alainen erityisopettaja on eriyttämisen ja tukimuotojen asiantuntija. Erityisopetusta voidaan antaa yksilö-, pienryhmä- tai samanaikaisopetuksena. Työtä tehdään vahvassa yhteistyössä luokanopettajien, oppilaiden ja kotien kanssa. Työhön kuuluu myös aktiivinen rooli pedagogisen tuen -ryhmässä sekä oppilashuollossa rehtorin ja oppilashuollon toimijoiden kanssa. Työtehtävän hoito edellyttää oman auton käyttömahdollisuutta.

Edellytämme hyviä vuorovaikutus- ja ryhmänohjaustaitoja. Aktiivista ja osallistavaa työotetta sekä halua koulun ja opetuksen monipuoliseen kehittämiseen. Esiin tulleet vuorovaikutustaidot, joustavuus sekä soveltuvuus työhön ja työyhteisöön vaikuttavat valinnassa.

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen (986/98) mukaan. Tehtävään valitun tulee esittää hyväksyttävä Askolan kunnan työterveyshuollon työhöntulotarkastuksen todistus terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen virkasuhteen aloittamista. Tehtävä täytetään kuuden (6) kuukauden koeajalla.

Tehtävää haetaan sähköisesti Kuntarekry.fi -sivujen kautta. Hakuaika päättyy 31.7.2019 klo 15 mennessä. Hakemukseen on skannattava kelpoisuutta osoittavat todistukset. Alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Askolan kunta on savuton työnantaja.
Lisätietoa kunnasta: www.askola.fi

Lisätietoja

http://www.peda.net/veraja/askola/lu/esittely

Rehtori Anu Hovilehto, 040 7189 429, anu.hovilehto@eduaskola.fi

Perusopetus
Osoite: Askola

Olemme noin 5100 asukkaan viihtyisä kunta itäisellä Uudellamaalla, vain noin 45 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä Porvoon naapurissa.

Tutustu työnantajaan