Laaja-alaisen erityisopettajan viransijaisuus - Kauhavan kaupunki

Laaja-alaisen erityisopettajan viransijaisuus - Kauhavan kaupunki

Kauhavan kaupunki julistaa haettavaksi määräaikaista täyttämistä varten laaja-alaisen erityisopettajan viran (3114) ajalle 1.8.2019-31.7.2020. Viran sijoituspaikka on Nahkalan koulu.

Hakijalta edellytetään asetuksen 1998/986 8 §:n mukaista, POL:n 16 §:n 2 mom. mukaista erityisopetusta antavan erityisopettajan kelpoisuutta. Mikäli muodolliset kelpoisuusehdot täyttäviä hakijoita ei ole, voi valituksi tulla henkilö myös asetuksen 1998/986 4 §:n mukaisella luokanopettajan tai 5 §:n mukaisella aineenopettajan kelpoisuudella.

Tehtävää haetaan ensisijaisesti sähköisesti osoitteessa www.kuntarekry.fi. Hakemukseen tulee liittää kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset skannattuna tai toimittaa niistä paperikopiot Kauhavan sivistystoimistoon, osoite Härmäntie 18, 62300 Härmä.
Hakemus voidaan toimittaa myös postitse em. osoitteeseen.

Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista, viimeistään 30 päivän kuluessa valitsemispäätöksen tiedoksisaannista, toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 edellyttämä hyväksyttävä rikostaustaote. Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.kauhava.fi

Nahkalan koulun rehtori Minna Mäkinen, p. 040 5379 661, minna.makinen(at)kauhava.fi

Kauhavan kaupunki, Sivistysosasto
Osoite: Kauppatie 165, 62200 Kauhava

Kauhava on Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan kehittyvä kaupallinen ja hallinnollinen keskus. Kauhava on tunnettu yrittäjyydestä, häjyistä ja jääkäreistä, lakeusmaisemista, voimakkaasta maataloudesta, kehittyneestä teollisuudesta sekä upeista kesätapahtumista ja kasvavasta matkailutarjonnasta.
Kauhavalla on työtä enemmän kuin tekijöitä.
Kauhavan kaupungin työpaikat ovat savuttomia.

Tutustu työnantajaan