Laaja-alaisen erityisopettajan viransijaisuus - Asikkalan kunta

Haemme loistavaan työyhteisöön laaja-alaista erityisopettajaa ajalle 2.1.-30.6.2020.
Laaja-alaisen erityisopettaja tekee työtään oppilaiden oppimisvaikeuksien moninaisessa kirjossa. Hän antaa mm. lukemisen, kirjoittamisen ja luetun ymmärtämisen opetusta ja auttaa matematiikan oppimisen vaikeuksissa. Sinulla tulee olla hyvä vuorovaikutustaidot eri oppilaiden kohtaamiseen ja sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin.

Laaja-alainen erityisopettaja yhteistyössä luokanopettajan kanssa oppimissuunnitelmissa ja HOJKS:ssa määriteltyjen tukitoimien toteuttajana. Tuntimäärä viikossa on 26 tuntia. Työtehtäviin sisältyy kaksi toimipistettä, jotka ovat VYK Aurinkovuoren koulu ja Länsi-Asikkalan koulu

Kelpoisuusvaatimus: Erityisopettajan kelpoisuus

Täytä hakemus osoitteessa www.kuntarekry.fi.

Haastattelut toteutetaan 16.-17.12. Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset tulee esittää mahdollisen haastattelun yhteydessä.
Tule kanssamme rakentamaan laadukkaita opetuspalveluita!

Tehtävään valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilasta ennen viran vastaanottamista. Palvelussuhteessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.

Lisätietoja

http://www.asikkala.fi

Tutustu työnantajaan

Petri Haapanen, petri.haapanen@asikkala.fi 044 778 0430
Sanna Mutru, sanna.mutru@asikkala.fi, 044 778 0436

Asikkalan kunta, Kasvatus- ja opetuspalvelut, Peruskoulut ja lukio
Osoite: Asikkalantie 12, 17200 Vääksy

Aurinkovuoren koulussa toimivat Asikkalan kunnan yleisopetuksen pienryhmät vuosiluokilla 3.-6. sekä erityisopetuksen vuosiluokat 1.-9. Aurinkovuoren koulussa on opiskelua ja yhteistyötä tukeva avoin ilmapiiri. Ilmapiirin luovat lapset ja aikuiset yhteistyössä. Koulu kasvattaa oppimisesta ja liikkumisesta innostuneita lapsia ja nuoria. Aurinkovuoren koulu on positiivinen, turvallinen ja yksilöllisyyttä tukeva oppimisympäristö. Koulun toiminnassa panostetaan lasten ja henkilöstön hyvinvointiin ja toiminnallisuuteen. Olemme Liikkuva koulu. Toimintakulttuuria tuetaan teemoilla ja tapahtumilla, koulun pedagogisella johtamisella, tiimityöllä ja oppilaiden osallisuudella.