Laaja-alaisen erityisopettajan virka - Kotkan kaupunki

Laaja-alaisen erityisopettajan virka - Kotkan kaupunki

Kotkan opetustoimessa on haettavana peruskoulun laaja-alaisen erityisopettajan virka täytettäväksi 1.8.2019 lukien toistaiseksi.

Viran ensimmäinen sijoituspaikka on Karhuvuoren koulu. Karhuvuoren koulu on n. 430 oppilaan koulu, jossa on yleisopetuksen ryhmiä, joustavan perusopetuksen ryhmä ja erityisopetuksen pienryhmiä vuosiluokille 6-9.

Virka on ollut aiemmin haettavana ajalla 5.-23.4.2019, mutta jätetty täyttämättä kelpoisten hakijoiden vähäisen määrän vuoksi.

Erityisopettaja vastaa koulun laaja-alaisen erityisopetuksen toteuttamisesta. Hän toimii koulun yhteisöllisen oppilashuoltoryhmän jäsenenä.

Hakijoilta odotetaan aitoa sitoutumista opetuksen kehittämiseen sekä perehtyneisyyttä uuteen opetussuunnitelmaan. Edellytämme halua kehittää ja toteuttaa joustavia opetusjärjestelyjä ja yhteistyötä yli oppiaine- ja vuosiluokkarajojen.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on ennen valinnan vahvistamista toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan sekä esitettävä nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun (504/2002) mukainen ote.

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 3085,26€/kk (40304012).

Tehtävään haetaan ensisijaisesti kirjautumalla rekrytointijärjestelmäämme. Apua hakemuksen jättämiseen saat numerosta 045 7881 7896 (ma-pe klo 7-14). Paperihakemus ja CV on mahdollista lähettää osoitteeseen Kotkan kaupunki, Kirjaamo, PL 205, 48101 KOTKA.

Lisätietoja

http://www.linkedin.com/company/kotkan-kaupunki/
http://www.facebook.com/kotkankaupunki

Tiedusteluihin vastaa erityisopetuksen suunnittelija Minna Turpeinen, puh. 040 571 0347. Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@kotka.fi.

Kotkan kaupunki, Opetustoimen vastuualue
Osoite: Kotka, 48100 Kotka

Kotkan kaupungin yleissivistävään koulutukseen kuuluu 17 peruskoulua, kaksi lukiota ja aikuislukio. Opetustoimen tavoitteena on kehittää oppivaa, osaavaa, sivistynyttä ja hyvinvoivaa Kotkaa. Kaupunkimme on aktiivisesti mukana myös valtakunnallisessa kehittämistyössä.
Kotka on eloisa kaupunki meren äärellä, vain reilun tunnin matkan päästä pääkaupunkiseudulta. Kotkan kaupunki pitää reilusti huolta työntekijöistään ja tarjoaa jatkuvasti koulutusta ja monipuolista virkistys- ja työhyvinvointitoimintaa. Kotkassa on komea merellinen asuinympäristö, jonka palkitut puistot tarjoavat paljon harrastusmahdollisuuksia. Kotkassa asut aina lähellä palveluita ja Suomenlahden tai Kymijoen rantaa, kohtuuhinnalla.
Kotkalaiset ovat ystävällisiä ja lähestyttäviä - ja ylpeitä rakkaasta kotikaupungistaan. Liity rohkeasti joukkoomme! Katso lisätietoja www.kotka.fi.

Tutustu työnantajaan