Lääkäreitä kaupunginsairaalaan - Jyväskylän kaupunki

Haluatko tehdä monipuolista ja haasteellista lääkärintyötä osastolla?
Haemme mukavaan joukkoomme TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAAN juuri Sinua!

Yleislääkärijohtoinen kaupunginsairaalamme vastaa perusterveydenhuollon sairaalapalveluiden järjestämisestä 150 000 alueen asukkaalle. Kaupunginsairaalassa hoidetaan akuutisti sairaita potilaita 248 sairaansijalla. Suurin osa potilaistamme on iäkkäitä. Osastomme ovat profiloituneet kuntoutuspotilaiden, sisätautisten, neurologisten, palliatiivisten sekä päihde- ja psykiatristen potilaiden hoitoon. Valtaosa potilaista tulee hoitoon Keski-Suomen keskussairaalan päivystysyksiköstä. Kaupunginsairaalassa kollegoinasi työskentelee yleislääketieteen erikoislääkäreitä ja geriatreja sekä erikoistuvia lääkäreitä.

Aivan kaupunginsairaalamme viereen rakentuu valtakunnan uudenaikaisin uusi sairaalamme NOVA. Sairaalamme 100 sairaansijaa siirtyy 25.1.2021 alkaen näihin tiloihin yhdessä erikoissairaanhoidon kanssa. Nyt sinulla on oiva mahdollisuus tulla kehittämään kanssamme perusterveydenhuollon akuuttia sairaalahoitoa.

Meillä pääset tekemään monipuolista ja haasteellista lääkärintyötä moniammatillisen työryhmän jäsenenä. Kollegoiltamme saat aina konsultaatioapua ja tukea työssäsi. Yhteistyö eri henkilöstöryhmien välillä on meille tärkeä asia, ja se toimii hyvin ja sujuvasti.

Tuemme jatkuvaa ammatillista kehittymistäsi ja osaamistasi. Myös sinun työhyvinvointisi on meille tärkeää. Lääkäreillämme on mahdollisuus osallistua työnohjaukseen. Perehdytämme aina uudet lääkärimme perusteellisesti.

Jos mielenkiintosi virkoja kohtaan heräsi, niin tukea päätöksentekoon voit vielä hakea osoitteesta: http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/laakarit/toissa

Virkoihin on kelpoisuusehtona Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Lisäksi edellytämme riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Työn aloituksesta voidaan sopia sinun toiveidesi mukaan. Viroissa on koeaika. Palkkaus sekä muut virkasuhteen ehdot perustuvat kunnalliseen lääkärien virkaehtosopimukseen (LS). Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa ja sen osoittamista hyväksytysti. Ennen virkojen vastaanottamista valittujen on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan.

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi
http://www.jyvaskyla.fi/rekrytointi/laakarit/toissa

Tutustu työnantajaan

vt. osastonylilääkäri Tiitus Laine puh. 014 336 6353
palvelujohtaja Kati Seppänen, puh. 014 266 2400
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi.

Kaupunginsairaala
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka