Lääkäreitä virtuaaliseen sote-keskukseen - Jyväskylän kaupunki

Keski-Suomen sote-uudistuksen hankekokonaisuudessa kehitetään julkista sosiaali- ja terveydenhuoltoa vastaamaan yhteiskunnan ja asiakkaiden muuttuviin palvelutarpeisiin. Monialaisesti toimivien sote-keskusten ja virtuaalisesti toteuttavien palveluiden avulla pystymme vastaamaan aikaisempaa paremmin ja joustavammin palveluiden kysyntään. Virtuaalisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa haluamme olla etulinjassa kehittämässä digitaalisesti tuotettavia sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita.

Haemme virtuaalisen sosiaali- ja terveyskeskukseen kehittämismyönteisiä ja digitaaliseen tekemiseen orientoituneita

LÄÄKÄREITÄ
kolmeen määräaikaiseen virkaan ajanjaksolle 6.4.2021-30.9.2022 tekemään työtä yhdessä moniammatillisen tiimin kanssa. Lääkärin tehtäviin kuuluu mm.
o Etävastaanottojen pitäminen erikseen sovittaville asiakasryhmille
o Eri ammattilaisten konsultaatiot
o Etälääkärituki lähiterveysasemille
o Etävastaanottotuotteiden kehittäminen ja maakunnallistaminen

Tarjoamme sinulle hyvän taustatiimin, mahdollisuuden kehittää virtuaalisia palveluita sekä omaa työtäsi, kilpailukykyisen palkan ja muut Jyväskylän kaupungin tarjoamat henkilöstöedut. Meillä on hyvät konsultaatiomahdollisuudet ja seniorituki saatavilla päivittäin. Virtuaalisessa sosiaali- ja terveyskeskuksessa lääkäri työskentelee osana moniammatillista tiimiä. Samassa tiimissä työskentelee alkuvaiheessa lisäksi sairaanhoitajia ja sosiaaliohjaajia, tiimin kokoonpano täydentyy toiminnan edetessä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §). Palvelusuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) perusteella. Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Arvostamme työkokemusta vastaanottotyöstä, kykyä nähdä potilas kokonaisuutena sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Toivomme joukkoomme ennakkoluulotonta ja avointa lääkäriä, jolla on tekemisen meininki!

Palvelussuhteen ehdot perustuvat kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen.

Työ alkaa 6.4.2021 tai sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan koeaikaa. Valitun tulee esittää hyväksyttävä todistus terveydentilastaan ennen tehtävän hoidon aloittamista ja tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, joka tulee osoittaa hyväksytysti.

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Ylilääkäri Johanna Tuukkanen, p. 014 266 9669
Ohjelmapäällikkö Tiina Koponen, p. 014 266 9689
sähköpostitse etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka