Riihimäen seutu vahvistaa perusterveydenhuoltoa - haemme terveyskeskuslääkäreitä uusiin virkoihin

Avoterveydenhuollon tulosalueelle haetaan kahta (2) lääkäriä.
Monipuolisen vastaanottotyön lisäksi on mahdollisuus työskennellä neuvola-, koulu- tai opiskeluterveydenhuollossa, tai psykiatrin rinnalla Mielenterveys- ja päihdeyksikössä.

Uusien vakanssien kautta haluamme mahdollistaa hoidon paremman jatkuvuuden. Kehitämme digitaalisia palveluja ja etäkontakteja, mutta emme ole luopumassa perinteisestä lääkärin ja potilaan kohtaamisesta terveysasemalla. Oman kiinnostuksen mukaan on mahdollista tehdä ilta- ja viikonloppupäivystyksiä. Eduksi katsotaan yleislääketieteen erikoislääkärin oikeudet ja oikeus toimia ohjaajalääkärinä.

Sairaalan tulosalueelle haetaan yhtä (1) lääkäriä.
Vuodeosastojen lisäksi sairaalan tulosalueella voi työskennellä geriatrian poliklinikalla, kotisairaalassa sekä kotisairaanhoidon ja asumispalveluiden lääkärinä. Eduksi katsotaan geriatrian, yleislääketieteen tai muun soveltuvan erikoisalan erikoislääkärin oikeudet ja oikeus toimia ohjaajalääkärinä.

Panostamme erityisesti hyvään perehdytykseen, senioriohjaukseen, koulutukseen ja kouluttautumiseen. Erikoistumiskoulutusta tarjoamme yleislääketieteessä ja geriatriassa. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen. Meillä voit vaikuttaa tulevaan työnkuvaasi ja työaikaasi, myös etätyömahdollisuutta voi käyttää joissakin tehtävissä kummallakin tulosalueilla. Erikoissairaanhoidon konsultaatiomahdollisuus on joustava ja laboratorio- ja kuvantamispalvelut löytyvät samasta talosta.

Lisätietoja

https://riihimaenseudunterveyskeskus.fi/

Tutustu työnantajaan

ylilääkäri Minna Mantila, avoterveydenhuollon tulosalue, 019 758 5937
ylilääkäri Eeva Kataja, sairaalan tulosalue, 019 758 5563
johtajaylilääkäri Olli Huuskonen, 019 758 5510
s-posti: etunimi.sukunimi@riihimaki.fi

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä
Osoite: Kontiontie 77, 11120 Riihimäki

Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän muodostavat Riihimäen kaupunki sekä Hausjärven ja Lopen kunnat eteläisessä Hämeessä, asukkaita on noin 47 000. Janakkalan kunta on kuntayhtymän osajäsen ympäristöterveydenhuollon osalta. Riihimäen seudulle on erinomaiset kulkuyhteydet, Riihimäki sijaitsee pääradan varrella ja moottoritien tuntumassa alle tunnin matkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Meillä on lääkäreitä, hoitotyön ja tukipalvelualojen ammattilaisia yhteensä noin 423.