Skip to main content
test
Lääkäri - Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä

Haemme lääkäreiden sukupolvenvaihdosta tekevään kokeneeseen ja osaavaan joukkoomme terveyskeskuslääkärin virasta kiinnostunutta laillistettua lääkäriä 15.8.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Haettu terveyskeskuslääkärin virka on Kyrön terveysasemalla. Pienenä kuntayhtymänä voimme taata monipuolisen työn. Lisäksi 28-paikkainen vuodeosastomme tarjoaa mahdollisuuden syventää osaamistasi niin halutessasi. Pidämme tärkeänä palvelujen asiakaslähtöisyyttä, saatavuutta ja kuntalaisten terveyden edistämistä. Päivystys on terveyskeskuksessa vain virka-aikana.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkauksessa noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta. Työaika on 38,25 tuntia/viikko mutta osa-aikaisuuskin on mahdollinen. Ota yhteyttä rohkeasti niin keskustellaan lisää.

Lisätietoja

http://www.tk.poytya.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Katja Virta, katja.virta@tk.poytya.fi
puh. 0401933405

Lisätietoja

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä, Terveyskeskusosasto

Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä tarjoaa perusterveydenhuollon palveluja Auran ja Pöytyän 12 600:lle asukkaalle. Pääterveysasema ja vuodeosasto sijaitsevat Riihikoskella, vain runsaan 30 minuutin ajoetäisyydellä Turusta. Muut toimipisteemme ovat Aura, Kyrö ja Yläne. Palveluorganisaatiomme tarjoaa kuntalaisille monipuolisia perusterveydenhuollon palveluja jokaisessa toimipisteessä. Vuodeosastomme on luonteeltaan aktiivisen kuntoutumisen osasto, jossa potilaiden hoitoajat ovat suhteellisen lyhyitä ja vaihtuvuus suurta. Työpaikkamme on savuton.


Osoite: Yläneentie 1, 21870 Riihikoski
Pöytyän kansanterveystyön kuntayhtymä - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat