Skip to main content
test
Lääkäri, Akuuttiosasto Virrat - Keiturin Sote Oy

Lääkäri, tule töihin Virroille!

Haemme 1.8.2022 alkaen lääkäriä terveyskeskuksen akuuttivuodeosastolle.

Ensisijaisesti haemme yleis- tai sisätautien erikoislääkäriä. Otamme huomioon myös soveltuvat erikoisalat tai muutoin kokemusta omaavan lääkärin. Erikoislääkärin tutkinto on suotava, mutta ei välttämätön tehtävään valittaessa. Toivomme, että olisit koulutusorientoitunut. Teemme yhteistyötä Tampereen yliopiston yleislääketieteen laitoksen kanssa. Meillä on mm. YEK-koulutusoikeus.

Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen ja työsuhde-eduista on mahdollista neuvotella laajalti.
Työsopimuksen sisältö on vapaasti neuvoteltavissa, koska työnantaja on osakeyhtiö. Nojaamme kuitenkin voimassaolevaan lääkärisopimukseen yksityiskohtien suhteen.

Keiturin Sote Oy on Virtain kaupungin omistama in-house -yhtiö, joka vastaa Virtain ja Ruoveden yhteistoiminta-alueen perusterveydenhuollon palveluiden tuottamisesta. Yhteistoiminta-alueella on noin 10600 asukasta.

Virtain terveyskeskuksessa toimii poliklinikalla päiväaikaan neljästä viiteen lääkäriä, kiirevastaanotto mukaan lukien. Ruovedellä on kaksi poliklinikkalääkäriä ja akuuttivuodeosaston lääkäri. Meillä on oma geriatri täyspäivätyössä. Virtain terveyskeskuksessa pitää säännöllisesti vastaanottoa kymmenen eri erikoisalan konsulttia. Tk-kollegoiden kokemus on, että yhteistyö heidän kanssaan on ollut todella sujuvaa.

Virroilla on puitteet hyvään elämään, kattavat peruspalvelut, loistavat harrastusmahdollisuudet ja upea luonto ympärillä. Virtain kaupunki tarjoaa uusille työntekijöille tukea asumiseen.

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi 12.7.2022 mennessä Kuntarekryyn.

Kaipaatko lisätietoja?
Vastaava lääkäri Tuomas Savikkomaa, p. 044 715 1695, sp. tuomas.savikkomaa@keiturinsote.fi
Toimitusjohtaja Kari Nuuttila, p. 044 715 1200, sp. kari.nuuttila@keiturinsote.fi

Lisätietoja

http://www.keiturinsote.fi/tietoa-meista/meille-toihin
https://www.esitteemme.fi/keiturin_sote/WebView/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Vastaava lääkäri Tuomas Savikkomaa, p. 044 715 1695, tuomas.savikkomaa@keiturinsote.fi
Toimitusjohtaja Kari Nuuttila, p. 044 715 1200, sp. kari.nuuttila@keiturinsote.fi

Lisätietoja

Keiturin Sote Oy, Akuuttiosasto Virrat

Keiturin Sotessa työskentelee n. 500 sote-alan osaajaa. Työyhteisössämme jokaisen työntekijän avoin ja positiivinen kehittämisasenne sekä halu ja kyky toimia rakentavalla tavalla yhteistyössä työtovereiden ja esimiesten kanssa on tärkeää. Työyhteisössämme pidämme tärkeänä avointa vuorovaikutusta, aitoa asiakaslähtöisyyttä, luottamusta ja positiivista asennetta. Tarjoamme työntekijälle mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kehittyä työssään.


Osoite: Sairaalantie 1, 34800 Virrat

Sinulle suositellut työpaikat