Lääkäri, alakouluikäisten tiimi - Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymä

Lahden perhekeskus valmistui juuri, vain sinä puutut tiimistämme!

Etsimme osaavaa ja innovatiivista LÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan alakouluikäisten tiimiin mielenterveys- ja perheneuvolapalveluihin Lahden perhekeskukseen.

Alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut ovat perheiden apuna lapsen pulmissa, vanhemmuudessa, pari- ja perhesuhteiden ristiriidassa ja elämänkriiseissä vauvan odotusajasta täysi-ikäisyyteen asti. Toteutamme perustason mielenterveyspalveluita (alle 4-vuotiaiden osalta myös erikoissairaanhoitoa) sekä sosiaalihuoltolain mukaisia perheneuvolapalveluita ja perheasioiden sovittelua. Yksikössä toimii kolme ikäkausitiimiä, jotka ovat: pikkulapsitiimi, alakouluikäiset ja nuorisoikäiset. Tämä virka sijoittuu alakouluikäisten tiimiin, jossa hoidetaan 6-12-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä asioita.

Tarjoamme rautaisella ammattitaidolla varustetun moniammatillisen tiimin, johon kuuluu lääkärin lisäksi psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja ja sairaanhoitajia. Sinulla on mahdollisuus saada perehdytystä yksikön toimintaan ja järjestelmiin. Lisäksi tarjoamme työnohjauksen työsi tueksi.

Toivomme sinulta vahvan ammattitaidon lisäksi moniammatillisen tiimin osaamisen arvostamista, verkostoituvaa työotetta ja kehittämismyönteisyyttä. Olemme osa Lahden ydinkeskustaan juuri valmistunutta perhekeskusta, johon on erinomaiset kulkuyhteydet mm. pääkaupunkiseudulta. Perhekeskukseen on keskitetty alueen lapsiperhetoimijoita, joka luo meille uudenlaisen yhteistyömahdollisuuden yli yksikkörajojen.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä luvan toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi näemme kokemuksen lapsiperheiden kanssa tehtävästä mielenterveys- ja perhetyöstä. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (503/2002) mukainen rekisteriote.

Tervetuloa työskentelemään tiimiimme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Johanna Hyytiäinen
puh. 044 716 1517
ajalla 14.-18.6.2021
Tulosyksikköpäällikkö Niina Viholainen
puh. 044 440 6558
ajalla 28.6.-5.7.2021

Lisätietoja

Alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 11, 15110 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat