Lahden perhekeskus valmistui juuri, vain sinä puutut tiimistämme!

Etsimme osaavaa ja innovatiivista LÄÄKÄRIÄ vakituiseen virkaan alakouluikäisten tiimiin mielenterveys- ja perheneuvolapalveluihin Lahden perhekeskukseen.

Alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut ovat perheiden apuna lapsen pulmissa, vanhemmuudessa, pari- ja perhesuhteiden ristiriidassa ja elämänkriiseissä vauvan odotusajasta täysi-ikäisyyteen asti. Toteutamme perustason mielenterveyspalveluita (alle 4-vuotiaiden osalta myös erikoissairaanhoitoa) sekä sosiaalihuoltolain mukaisia perheneuvolapalveluita ja perheasioiden sovittelua. Yksikössä toimii kolme ikäkausitiimiä, jotka ovat: pikkulapsitiimi, alakouluikäiset ja nuorisoikäiset. Tämä virka sijoittuu alakouluikäisten tiimiin, jossa hoidetaan 6-12-vuotiaiden lasten ja heidän perheidensä asioita.

Tarjoamme rautaisella ammattitaidolla varustetun moniammatillisen tiimin, johon kuuluu lääkärin lisäksi psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaaja ja sairaanhoitajia. Joukossamme on sinulle myös muita lääkärikollegoja. Perehdytämme sinut yksikön toimintaan ja järjestelmiin. Työsi tueksi tarjoamme myös säännöllisen työnohjauksen.

Toivomme sinulta vahvan ammattitaidon lisäksi moniammatillisen tiimin osaamisen arvostamista, verkostoituvaa työotetta ja kehittämismyönteisyyttä. Olemme osa Lahden ydinkeskustaan juuri valmistunutta perhekeskusta, johon on erinomaiset kulkuyhteydet mm. pääkaupunkiseudulta. Perhekeskukseen on keskitetty alueen lapsiperhetoimijoita, joka luo meille uudenlaisen yhteistyömahdollisuuden yli yksikkörajojen.

Päijät-Sotessa tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Ura- ja etenemismahdollisuudet ja laaja mahdollisuus osallistua työnkiertoon ovat tärkeä osa kulttuuriamme. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen. Virkistäytymiseen voit hyödyntää myös monia suuren talon etuja, esimerkkeinä Holiday Clubin lomaedut sekä kuntotestit ja hyvinvointivalmennukset.

Edellytämme sinulta yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen sekä luvan toimia lääkärin tehtävissä. Eduksi näemme kokemuksen lapsiperheiden kanssa tehtävästä mielenterveys- ja perhetyöstä. Ennen tehtävän vastaanottamista valitulta edellytetään lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (503/2002) mukainen rekisteriote.

Tervetuloa työskentelemään tiimiimme!

Lisätietoja

http://www.phhyky.fi/rekry

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Palveluesimies Johanna Hyytiäinen
puh. 044 716 1517
Tulosyksikköpäällikkö Niina Viholainen
puh. 044 440 6558

Lisätietoja

Alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut

Työpiste sijaitsee Lahden uudessa perhekeskuksessa Aleksanterinkadulla. Perhekeskus sijaitsee aivan Lahden ytimessä palveluiden ja loistavien kulkuyhteyksien saavutettavissa. Olemme moniammatillinen työyhteisö ja monipuolisuus onkin suuri vahvuutemme. Perhekeskukseen keskittyvät äitiys- ja lastenneuvolapalvelut, lasten ja nuorten kuntoutuspalvelut, alaikäisten mielenterveys- ja perheneuvolapalvelut, perheoikeudelliset palvelut, arjen tuen palvelut sekä Perhetilkku-kokoontumispaikka.

Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä työskentelee 6300 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa.

Olemme savuton työpaikka. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tervetuloa joukkoomme!


Osoite: Aleksanterinkatu 11, 15110 Lahti

Sinulle suositellut työpaikat