Lääkäri, erikoistuva ja erikoislääkäri - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiiri järjestää satakuntalaisille kiireetöntä erikoissairaanhoitoa ja sosiaalipalveluja sekä ympärivuorokautista erikoissairaanhoidon ja yleislääketieteen päivystystä. Yhteistyötä erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välillä kehitetään aktiivisesti.

Etsimme joukkoomme valmiita lääkäreitä, erikoistuvia ja erikoislääkäreitä useille erikoisaloille. Myös lääketieteen kandidaateille on tarjolla sijaisuuksia. Lisäksi yleislääketieteen päivystyksessä on tarjolla erimittaisia sijaisuuksia hakijan toiveiden mukaan räätälöidyillä työajoilla, ja päivystysrinkiinkin mahtuu mukaan.

Satakunnan keskussairaala toimii opetussairaalana sekä lääketieteen kandidaateille että erikoistuville lääkäreille. Tarjoamme viihtyisän ja kannustavan työympäristön sekä modernit tutkimuslaitteistot ja välineet. Tuemme kouluttautumista ja kannustamme tutkimus- ja kehittämistyöhön.Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä niin olemme sinuun yhteydessä. Tule tekemään hyvää työtä kanssamme. Meillä viihdytään yhdessä.

Sähköiseen hakuun liittyvissä asioissa auttaa Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satshp.fi

Lisätietoja

http://www.satshp.fi

Tutustu työnantajaan

Rekrytointiyksikkö
rekrytointi@satshp.fi
Marjo Lambacka 044 707 6979
Laura Poikkeus 044 707 6980

Satakunnan sairaanhoitopiiri
Osoite: Pori

Satakunnan sairaanhoitopiiri on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Sairaalatoimintaa meillä on Porissa, Raumalla ja Harjavallassa sekä Antinkartanon kuntoutuskeskus Ulvilassa. Palveluihimme kuuluvat lisäksi useat psykiatrian ja kuntoutuksen sekä kehitysvammaisten toimipisteet ympäri maakuntaa. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.