Skip to main content
test
Lääkäri, erikoistuva ja erikoislääkäri - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Järjestämme satakuntalaisille kiireetöntä erikoissairaanhoitoa ja eri puolilla Satakuntaa sosiaalipalveluja ja sekä ympärivuorokautista erikoissairaanhoidon sekä yleislääketieteen päivystystä Satasairaalassa Porissa. Olemme laajan päivystyksen sairaala. Yhteistyötä erikoissairaanhoidon ja perusterveydenhuollon välillä kehitetään aktiivisesti.

Tämän ilmoituksen kautta voit ilmoittaa kiinnostuksesi työskennellä meillä. Voit olla lääketieteen lisensiaatti, erikoistuva lääkäri tai erikoislääkäri. Myös lääketieteen kandidaateille on tarjolla sijaisuuksia. Lisäksi yleislääketieteen päivystyksessä ja lasten päivystyksessä on tarjolla erimittaisia työmahdollisuuksia hakijan toiveiden mukaan räätälöidyillä työajoilla. Päivystysrinkeihin mahtuu mukaan aina.

Satasairaala toimii opetussairaalana sekä lääketieteen kandidaateille että erikoistuville lääkäreille. Tarjoamme viihtyisän ja kannustavan työympäristön sekä modernit tutkimuslaitteistot ja välineet. Tuemme kouluttautumista ja kannustamme tutkimus- ja kehittämistyöhön.Täytä hakemuksesi alla olevasta linkistä niin olemme sinuun yhteydessä. Tule tekemään hyvää työtä kanssamme. Meillä viihdytään yhdessä.

Sähköiseen hakuun liittyvissä asioissa auttaa Rekrytointiyksikkö, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntalain (48 a §) mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointiyksikkö
rekrytointi@satasairaala.fi
Marjo Lambacka 044 707 6979

Lisätietoja

Satakunnan sairaanhoitopiiri

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.

Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat