Keski-Uudenmaan sote -kuntayhtymä (Keusote) on edelläkävijä sosiaali- ja terveyspalveluiden kehittämisessä.

Tule lääkäriksi Keusoten Kehitysvammapoliklinikalle!

Työyksikkö & työtehtävät:

Osoite: Hyvinkään H-sairaala, Sairaalankatu, Hyvinkää

Kehitysvammapoliklinikka on aloittanut toimintansa vuonna 2019 ja tarjoaa palveluita Keusoten kuuden kunnan kehitysvammaisille potilaille.

Poliklinikka sijaitsee Hyvinkään sairaalassa ja siellä työskentelee tällä hetkellä kokoaikainen lastenlääkäri ja osa-aikaisesti lastenneurologi sekä erityistyöntekijöitä. Työ on monipuolista ja mielenkiintoista ja siinä painottuu moniammatillinen yhteistyö.

  • Virka on vakituinen.
  • Työ on poliklinikkatyöskentelyä ja siinä on mahdollisuus osittaiseen etätyöhön. Tarjoamme mahdollisuuden myös osa-aikaisuuteen.
Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädettyä laillistusta tai lupaa toimia lääkärin tehtävissä Suomessa.

Hae virkaa 16.4.2021 klo 14.00 mennessä ja tule Keusoteen!

Lisätiedot & yhteydenotot:

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät voimassaolevan LS:n mukaan. Palkka on kilpailukykyinen. Koeaika on kuusi kuukautta.
  • Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa ja 55§:n mukainen hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys.
  • Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
  • Valinta on ehdollinen, kunnes valittu on toimittanut hyväksyttävän lääkärintodistuksen terveydentilastaan viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.
Tutustu työnantajaan

keskitettyjen palvelujen päällikkö Ari Laakkonen, 050 497 0791, ari.laakkonen@keusote.fi

Keski-Uudenmaan sote on edelläkävijä sote-palveluiden kehittämisessä. Kuntayhtymään kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula.

Sinulle suositellut työpaikat