Lääkäri (kotihoito) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

Lääkäri (kotihoito) - Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.

ESSOTE:lla on haettavana uusi innovatiivinen lääkärin virka kotihoidon toimintaympäristössä. Työtehtävät on mahdollista suorittaa pääsääntöisesti etäyhteyden kautta tai yhdistäen etätyö perinteiseen lääkärintyöhön. Työparinasi toimii kokenut sairaanhoitaja.

Essoten kotihoidossa toteutetaan tarvepohjaista toimintamallia, jossa resurssit kohdennetaan asiakkaiden tarpeiden mukaan. Tavoitteinamme ovat asiakaspalvelun laatu, tehokkuus ja työhyvinvointi. Olemme mukana valtakunnallisessa vertaiskehittämisessä ja arvioimme toimintamme jatkuvasti. Osana kärkihanketta toteutettu onnistunut etähoivapalvelu jalkautuu kotihoitoon koko Essote-alueelle virtuaalisten kotikäyntien muodossa. Nyt haemme innovatiiviseen kotihoidon tiimiin etälääkäriä sairaanhoitajan työpariksi.

Voimme tarjota myös virassa toimimisen Essoten kotihoidon lääkäripoolissa Mikkelissä. Essoten kotihoidon lääkäripooli vastaa säännöllisen kotihoidon ja palvelutalojen asiakkaiden lääketieteellisestä hoidosta yhteistyössä hoitohenkilökunnan kanssa. Töitä tehdään asiakkaiden kotona, vastaanotolla ja palvelutaloissa. Tarjoamme myös halutessasi mahdollisuuden opetella hallinnollisia työtehtäviä. Työtehtäviä on mahdollista muokata oman kiinnostuksen mukaan.

Tarjoamme seniorilääkärin tuen ja hyvät geriatrikonsultaatiomahdollisuudet, myös mahdollisuuden erikoistua geriatriaan.

Meillä on monipuolinen työkenttä ja mahdollisuus kehittyä ammatillisesti.
Lisäksi tarjoamme:
- Joustavat ja liukuvat työajat (prosenttiosuus räätälöitävissä)
- Työyhteisön joka on avoin uusille toimintamalleille
- Ei päivystyspakkoa, mutta mahdollisuus tehdä päivystysvuoroja YLE -päivystyksessä

Palkka paikallisen sopimuksen mukaisesti.

Kelpoisuusvaatimuksena lääkärin virkaan on lääketieteen lisensiaatin tutkinto. Yleislääketieteen tai geriatrian erikoislääkärin pätevyys katsotaan eduksi. Edellytämme hyvää suomen kielen taitoa sekä hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Tärkeää on olla kiinnostunut ikäihmisistä, eduksi katsotaan aiempi työkokemus ikäihmisten parissa työskentelystä.

Tule rakentamaan ja kehittämään kanssamme lääkäri-hoitaja työparin toimintaa etäpalveluna Essoten kotihoitoon. Meillä pääset kehittämään valtakunnan parasta kotihoitoa!

Hakuaika päättyy klo 15.00 viimeisenä hakupäivänä. Hakemukset toimitetaan ensisijaisesti sähköisellä lomakkeella työpaikkailmoituksen alareunassa olevasta hae työpaikkaa - linkistä tai te-palvelut.fi sivustolla näkyvän linkin kautta. Hakemukseen tulee liittää pdf-tiedostona haettavaan tehtävään kelpoisuuden osoittava tutkintotodistus. Ulkomailla suoritetuista tutkinnoista ja työtodistuksista tulee olla viralliset suomenkieliset käännökset. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. Ennen valinnan vahvistamista tulee valitun esittää vaadittavat todistukset terveydentilastaan. Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.essote.fi

ylilääkäri Päivi Jokela, p. 040 359 7293, sähköposti: paivi.jokela@essote.fi
palvelupäällikkö Maija Loponen, p.050 389 5558, sähköposti: maija.loponen@essote.fi
Käytämme sähköistä viestintää rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Hakemuksen tekniseen täyttämiseen liittyvissä kysymyksissä ohjeita voit kysyä ohjelman pääkäyttäjiltä: Hannele Muhonen, puh. 040 359 7980 tai Maarit Varis, puh. 040 359 7878.
Työpaikkahakemuksen Työkokemus-kohtaan merkitään tällä hetkellä voimassa olevan työsuhteen päättymispäiväksi hakuajan päättymispäivä.

Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen ky.
Osoite: Porrassalmenkatu 35-37, 50100 Mikkeli

Essote on Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä, joka tuottaa Mikkelin, Hirvensalmen, Juvan, Kangasniemen, Mäntyharjun, Pertunmaan ja Puumalan kunnan sosiaali- ja terveyspalvelut sekä erikoissairaanhoidon. Lisäksi kuntayhtymä tuottaa Pieksämäen ja Joroisten erikoissairaanhoidon palvelut.
Tarjoamme kattavasti eri erikoisalojen palveluja ja toimimme opetussairaalana. Meillä on myös mahdollista toimia laaja-alaisesti perusterveydenhuollon sekä sosiaalialan työtehtävissä.
Tuemme työntekijöiden ammatillista kehittymistä koulutuksen ja työnohjauksen avulla. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä osaavassa työyhteisössä ja nykyaikaisessa työympäristössä. Lisäksi tarjoamme työntekijöillemme ePassi-edun (liikunta/ kulttuuri). Ammattilaisia kuntayhtymässä työskentelee yli 3500.
Etelä-Savo sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Saimaan äärellä. Vireästä maakunnasta löytyy monipuoliset harrastusmahdollisuudet. Asuntoja löytyy helposti niin keskustan sykkeestä kuin maaseudun rauhasta. Mikkelin keskussairaala sijaitsee kaupungin keskustassa ja lyhyen kävelymatkan päässä matkakeskuksesta.
Olet lämpimästi tervetullut työskentelemään kanssamme!

Tutustu työnantajaan