Lääkäri kouluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Hyviä työmahdollisuuksia vireässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä!

Nyt haemme kouluterveydenhuoltoon TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Koululääkärin työ keskittyy ikäkausikohtaisiin ja yksilöllisen tarpeen mukaisiin terveystarkastuksiin sekä monialaiseen yhteistyöhön. Työssä korostuu sairauksien ennaltaehkäisy ja opiskelukyvyn edistäminen. Pääset lisäksi jakamaan osaamistasi monilla mielenkiintoisilla yhteistyöfoorumeilla.

Tule iloiseen ja osaavaan joukkoon neuvolat, koulu- ja opiskeluterveydenhuollon yksikköön, jossa työskentelee yhteensä 8 lääkäriä. Näistä kaksi työskentelee kouluterveydenhuollossa. Kouluterveydenhuollon lääkärityö toteutetaan yhteistyössä avosairaanhoidon kanssa, lukuvuosittain sovitaan työnjaosta. Muilta kollegoilta saa tukea tarvittaessa ja useilla heistä on nuorisolääketieteen erityispätevyys. Kouluttautumista tuetaan ja työnohjaus on järjestetty.

Työaika on 38 t 15 min/viikko, on myös mahdollisuus sopia lyhyemmästä työajasta tai sijaisuudesta. Päivystysvelvollisuudesta voidaan neuvotella.

Kelpoisuusvaatimukset täyttää yleislääkärin oikeudet omaava laillistettu lääkäri. Lisäksi edellytämme riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot perustuvat kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen.

Virassa aloitus 1.2.2021 tai sopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Paula Käyhkö, puh. 014 266 2001 (tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Jyväskylän kaupungissa on avoin ja keskusteleva työkulttuuri. Meitä on noin 7000 työntekijää. Peruspilareitamme ovat yhteistyökyky ja rohkeus sekä sivistys ja suvaitsevaisuus. Haluamme olla jatkuvassa liikkeessä, jalat vahvasti maassa ja katse rohkeasti maailmalla. Jyväskylä on älyn ja sydämen sivistyksen keskus. Toimimme tavoitteellisesti ja tartumme asioihin - hyväntuulisesti ja innostavasti.

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka