Lääkäri kouluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Hyviä työmahdollisuuksia vireässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä!

Nyt haemme kouluterveydenhuoltoon

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Koululääkärin työ keskittyy ikäkausikohtaisiin ja yksilöllisen tarpeen mukaisiin terveystarkastuksiin sekä monialaiseen yhteistyöhön. Työssä korostuu sairauksien ennaltaehkäisy ja opiskelukyvyn edistäminen. Pääset lisäksi jakamaan osaamistasi monilla mielenkiintoisilla yhteistyöfoorumeilla.

Jyväskylän alueella kouluterveydenhuoltoon kuuluu 59 koulua ja noin 15 000 oppilasta. Yksikössä on kaksi kouluterveydenhuollon lääkärin virkaa, 32 terveydenhoitajaa ja kaksi osastonhoitaja. Tule iloiseen ja osaavaan joukkoon! Kouluterveydenhuollon lääkärityö toteutetaan yhteistyössä avosairaanhoidon kanssa, lukuvuosittain sovitaan työnjaosta. Muilta kollegoilta saa tukea tarvittaessa, myös työnohjaukseen on mahdollisuus.

Työaika on 38 t 15 min/viikko, on myös mahdollisuus sopia lyhyemmästä työajasta tai sijaisuudesta.

Kelpoisuusvaatimukset täyttää yleislääkärin oikeudet omaava laillistettu lääkäri. Lisäksi edellytämme riittävää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Palvelussuhteen ehdot perustuvat kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen.

Työn aloitus on 17.8.2020 tai sopimuksen mukaan. Viroissa noudatetaan koeaikaa. Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote, joka ei saa olla 6 kk vanhempi.

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Tutustu työnantajaan

Palvelupäällikkö Paula Käyhkö, puh. 014 266 2001 (paikalla 15.5., 18.-20.5. sekä 25.5.-5.6.)
tai sähköpostitse: etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Osoite: 40100 Jyväskylä

Lähes 143 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!