test

Lääkäri, Kuntoutussairaala Jalmari

Hakuaika päättyy  20.2.2023 23:59

Haluatko tehdä merkityksellistä työtä kuntoutuksen parissa?

Haemme LÄÄKÄRIÄ ortopediselle kuntoutusosastolle 3.4. - 28.2.24 väliselle ajalle kuntoutussairaala Jalmariin, Lahteen.

Voit olla etsimämme henkilö, jos olet yleislääketieteen, geriatrian tai fysiatrian erikoislääkäri, erikoistuva lääkäri tai muu soveltuva laillistettu lääkäri.

Meillä Jalmarin kuntoutusosastoilla saat tehdä monipuolista työtä moniammatillisessa työyhteisössä. Haluamme hoitaa kuntoutujamme hyvin.

Osastollamme voi tehdä fysiatrian ja yleislääketieteen erikoistumispalvelua. Meillä on tarjolla runsaasti toimipaikkakoulutusta ja hyvät mahdollisuudet päästä ulkopuoliseen koulutukseen.

Yleisten kelpoisuusehtojen lisäksi edellytämme terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaisen laillistuksen ja luvan toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa. Valinnat tehdään haastattelun, soveltuvuuden ja aiemman työkokemuksen perusteella. Palkkaus määrittyy valittavan henkilön koulutuksen mukaan.

Lahden seutu on yli 200 000 asukkaan elinvoimainen keskus. Seutu tarjoaa runsaasti harrastusmahdollisuuksia ja matka pääkaupunkiseudulle ja lentokentälle taittuu tunnissa. Junalla matka-aika Helsingistä on alle 50 minuuttia. Pääkaupunkiseutuun verrattuna merkittävin ero löytyy erityisesti asumisen hinnassa. Päijät-Hämeen hyvinvointialueella tarjoamme työntekijöillemme mittavat henkilöstöedut, joihin kuuluvat mm. vuosittainen liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietu, tuki työsuhdepolkupyörään, kannustava rahallinen kertapalkitseminen sekä työyhteisön tapahtumat ja virkistyspäivät. Olemme mukana Väestöliiton Perheystävällinen työpaikka -ohjelmassa, joka mahdollistaa myös elämän äkillisten muutosten huomioimisen. Meillä voit hyödyntää esimerkiksi sairaan lapsen hoitopalvelua. Lisäksi voit saada esimerkiksi apurahaa omaehtoiseen kouluttautumiseen.

Tervetuloa työskentelemään meille!

Ylilääkäri
Outi Hämäläinen puh: 044 440 3600
outi.hamalainen@paijatha.fi
tai
Kuntoutuksen lääkäripalvelujen ylilääkäri
Marja Mikkelsson puh: 044 719 5643
marja.mikkelsson@paijatha.fi

Organisaation työpaikat

Työnantaja

Meillä Päijät-Hämeen hyvinvointiyhtymässä (Päijät-Sote) työskentelee noin 7000 ammattilaista ja olemme alueen suurin työnantaja. Olemme mukana ihmisten arjessa silloin, kun meitä tarvitaan. Yhdessä teemme parhaamme vuoden ympäri, joka päivä, joka ikinen sekunti. Tutustu työnantajaan