Lääkäri lasten kehitykselliset palvelut - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsoten lasten, nuorten ja perheiden terveyspalvelut hakee moniammatilliseen tiimiinsä perustason kehityksellisten palveluiden vastaanottotoimintaan lääkäriä. Lääkäri osallistuu osana tiimiä lasten kehityksellisten, neuropsykiatristen, psykososiaalisten ja oppimiseen liittyvien ongelmien arviointiin ja hoitoon sekä laatii hoito- ja kuntoutussuunnitelmia. Tehtävään sisältyy moniammatillisen työskentelyn kehittämistä.

Pääasiallinen työ voi sijoittua joko Kotkaan tai Kouvolaan toiveidesi mukaisesti, myös osa-aikatyö on mahdollinen. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn kehittyvässä työyhteisössä.

Tehtävässä katsotaan eduksi joustava asenne sekä kokemus neuvola- tai kouluterveydenhuollosta, lastenneurologiasta, lastenpsykiatriasta tai lastentaudeista.

Kelpoisuusehtona laillistetun lääkärin pätevyys.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Kehityksellisten palveluiden ylilääkäri Jutta Raita p. 040 4847250
Lasten, nuorten ja perheiden terveyspalveluiden vastuuylilääkäri Mia Tapiola p. 044 223 1628

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 48210 Kotka

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on noin 6000 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.