Skip to main content
test

Tule lääkäriksi Porvoon lastenneuvolaan ja kouluterveydenhuoltoon!

Oletko kiinnostunut lasten ja nuorten ennaltaehkäisevästä työstä ja haluat kehittyä työssäsi? Tule meille töihin!

Olemme ylpeitä monipuolisista sosiaali- ja terveyspalveluistamme ja rohkeudestamme uudistaa niitä ennakkoluulottomasti yhdessä eri-ikäisten asukkaiden kanssa. Panostamme työn laatuun ja henkilöstön kehittämiseen. Ihminen ja sujuva arki ovat meille tärkeitä.

Porvoon kaupungin Lapsi- ja perhepalveluiden ennaltaehkäisevät palvelut hakee lääkäriä lastenneuvolaan ja kouluterveydenhuoltoon ajalle 1.9.2022 - 31.8.2023. Halutessasi voit työskennellä osan ajasta myös terveyskeskuksen vastaanotolla.

Lääkäri työskentelee kouluilla ja neuvolassa terveydenhoitajan työparina osana monialaista yhteistyöverkostoa.

Kehitämme jatkuvasti toimintaamme yhteistyössä muiden lasten ja nuorten palveluita tarjoavien tahojen kanssa. Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä intoa uuden oppimiseen.

Työn alkaessa on kattava perehdytys, konsultaatiomahdollisuudet ovat hyvät ja monipuoliset. Säännöllinen tutorointi järjestetään tarpeen mukaan. Kouluttautumiseen sekä ammatilliseen kehittymiseen kannustetaan. Noudatamme Suomen Lääkäriliiton suosituksia ulkopuolisista koulutuksista. YEK- ja YEL-lääkäreillä on joka toinen viikko 2 tunnin ryhmäkoulutukset (YEK -lääkäreiden koulutukset ovat alueellisia ja niitä vetää alueen koulutusylilääkäri, YEL -koulutukset pitää talon oma koulutuslääkäri).
Pääkaupunkiseudulta on järjestetty yhteiskuljetus. Henkilöstökortilla saat virikeseteleitä ja etuja yrityksiltä. Voi hyvin -henkilöstöliikunta tarjoaa todella paljon erilaisia liikuntamahdollisuuksia, salivuoroja ja ryhmäliikuntatunteja.

Kelpoisuusehtona on Suomessa laillistettu lääkäri sekä suomen tai ruotsin kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n ja 48 a §:n edellyttämää rokotussuojaa. Sosiaali- ja terveystoimen tehtävissä edellytetään täyttä rokotussuojaa Covid -19 tautia vastaan tai että olet sairastanut laboratoriovarmistetusti Covid-19-taudin enintään kuusi kuukautta aikaisemmin.

Työaika: 38 h 15 min / viikko. Palkkaus määräytyy paikallisen virkaehtosopimuksen mukaisesti. Muut palvelusuhteen ehdot määräytyvät LS:n mukaisesti.

Ennen valinnan vahvistamista valitun on esitettävä lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Lähetä hakemuksesi 18.7. 2022 klo 15 mennessä.

Lisätietoja antaa apulaisylilääkäri Jeff Westerlund Jeff.Westerlund@porvoo.fi puh. 040 9130974 tai Erik Somersalo puh. 040 4856919 erik.somersalo@porvoo.fi

Lisätietoja

https://www.porvoo.fi/

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa apulaisylilääkäri Tanja Eklöf puh. 040 4899948 tanja.eklof@porvoo.fi tai Erik Somersalo puh. 040 4856919 erik.somersalo@porvoo.fi

Lisätietoja

Koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto

Kaunis ja historiallinen, samaan aikaan moderni ja sykkivä Porvoo on yli 50 000 asukkaan vahvasti kasvava ja kehittyvä elinvoimainen kotikaupunki. Meillä tehdään joka päivä yhdessä töitä paremman arjen ja kestävän huomisen puolesta.

Elävä kaksikielisyys, kattavat palvelut ja keskeinen sijainti itäisen metropolialueen keskuksena ovat Porvoon vetovoimaisuuden salaisuus. Itäisen Uudenmaan suurimpana työnantajana työllistämme noin 3 500 henkilöä. Meille on tärkeää, että jokainen tuntee olevansa arvostettu. Työntekijöidemme hyvinvointi syntyy mielekkäästä työstä. Kannustamme oman osaamisen ja työnkuvan aktiiviseen kehittämiseen. Meiltä löytyy unelmien työpaikkoja jokaiselle. Tervetuloa Porvooseen – täällä ihmiset tekevät kaupungin.


Osoite: Porvoo, 06100 Porvoo
Porvoon kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat