Skip to main content
test
Lääkäri LK4 ja LK5 kesä 2023: Erikoissairaanhoito sekä Terveysasemat,  Pohjois-Karjala (id6459) - Siun sote

Tervetuloa Siun sotelle kesälääkäriksi!

Siun sotessa on haettavana 11.9.2022 mennessä kesän 2023 lääkärin sijaisuuksia

Kesälääkärin sijaisuuksia (LK4- ja Lk5-oikeuksin)on tarjolla Joensuussa erikoissairaanhoidossa eri erikoisaloilla, Pohjois-Karjalan useilla terveysasemilla ja perusterveydenhuollon vuodeosastoilla sekä Honkalammella asiantuntijapalveluissa. Kerro hakemuksessasi tarkemmin toiveistasi sekä millä Pohjois-Karjalan alueella sinulla on mahdollista työskennellä. Tuo myös selvästi esille onko sinulla LK4 vai Lk5 oikeudet kesällä 2023.

Meiltä löytyy sinulle monia mahdollisuuksia kurssiasemasi antamien mahdollisuuksien mukaan. Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä seniorituen!

Edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia. Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta.

Siun sotella on edullisia asuntoja lyhyisiin sekä pidempiin tarpeisiin. Autamme Sinua kaikissa järjestelyissä.

Kysy lisätietoja: laakari@siunsote.fi ylilääkäri Mervi Karttunen mervi.karttunen@siunsote.fi p. 013 330 7173 tai rekrytointisuunnittelija Päivi Hirvonen paivi.m.hirvonen@siunsote.fi p.013 330 9937 (14.8.2022 jälkeen).

Jätä sähköinen hakemus.

Joensuussa 1.8.2022

Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!

Siun sote - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat