Lääkäri, mielialatyöryhmät - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä, Turun yliopistollisen keskussairaalan Psykiatrian toimialueen Mielialahäiriöiden vastuualueella Salon ja Turun mielialatyöryhmissä on tarjolla eripituisia erikoislääkärin sijaisuuksia. Myös osa-aikatyö on mahdollista.

Työ voi olla sopiva juuri sinulle, mikäli olet psykiatriaan erikoistuva lääkäri, yleislääketieteeseen tai työterveyshuoltoon erikoistuva lääkäri tai vasta etsit alaa mihin erikoistua. Työ soveltuu myös terveyskeskuslääkäreille, jotka ovat kiinnostuneita perehtymään enemmän mielialahäiriöistä kärsivien potilaiden hoitoon tai psykiatrian erikoislääkäreille, jotka haluavat työskennellä vain osittain julkisella sektorilla.

Erikoistuvilla lääkäreillä on mahdollisuus osallistua viikoittaiseen koulutusohjelmaan ja kaikille järjestetään lähiohjaus. Vaikeahoitoisia potilaita voi konsultoida kerran kuukaudessa kokoontuvassa konsultaatioraadissa.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

Tehtävään valitun on toimitettava hyväksyttävä selvitys terveydentilastaan ennen tehtävän vastaanottamista. Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä pyydetään satunnaisesti huumausainetodistus virkaan/toimeen valitulta.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja tehtävästä antaa vastuualuejohtaja Monika Meimer, p. 050 593 6454, monika.meimer@tyks.fi.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Turun yliopistollinen keskussairaala, Tyks toimialue 9 Psykiatrian toimialue, T9M Mielialahäiriöt
Osoite: Kunnallissairaalantie 20, rakennus 10, 20700 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka