Lääkäri opiskeluterveydenhuolto Savonlinna

Hakuaika päättyy  14.6.2024 15:00

Hae mukaan ammattitaitoiseen ja Eloisaan joukkoomme!

Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa hakee opiskeluterveydenhuollon lääkäriä toistaiseksi voimassa olevaan virkasuhteeseen lasten ja nuorten terveyspalvelujen palvelualueelle 1.8.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Haemme eloisaan joukkoomme opiskelevien nuorten ja aikuisten parissa työskentelystä innostunutta lääkäriä. Työ sijoittuu Savonlinnan seudulle, 2. asteen oppilaitoksille. Tarjoamme työssä runsaasti joustoa huomioiden mielenkiinnon kohteesi ja kehittymistarpeesi. Osan työstä voit halutessasi tehdä etänä.

Tässä työssä tärkeintä on olla kiinnostunut nuorten hyvinvoinnista. Opiskeluterveydenhuollossa tuetaan opiskelijoiden opiskelukykyä kokonaisvaltaisesti, yhdessä terveydenhoitajien, psykiatristen sairaanhoitajien, psykologien ja kuraattorien kanssa. Koska kutistuvien ikäluokkien kohtaamat haasteet taklataan yhteistyöllä, tehtävässä edellytetään kykyä toimia moniammatillisen työyhteisön jäsenenä tuoden lääketieteellistä asiantuntemustaan sen käyttöön. Mikäli verkostoituva työote on sinulle uusi juttu, ei hätää, meiltä saat tukea sen opetteluun.

Viikkotyöaika on 38 h 15 min. Työhön ei sisälly päivystysvelvoitetta. Halutessasi voit kuitenkin osallistua hyvinvointialueen yle-päivystyksiin.

Työnantajana Eloisa on koulutusmyönteinen ja mahdollistaa talon ulkopuolisiin koulutuksiin osallistumisen. Kannustamme lääkäreitä jatkuvaan oman ammattitaidon kehittämiseen. Autamme mielellämme käytännön asioiden järjestelyissä, kuten asunnon järjestämisessä. Mikäli haluat tulla tutustumaan tulevaan työpaikkaasi ja -yhteisöösi ennen päätöstäsi, sekin onnistuu.

Arvostamme henkilökuntaamme ja käytössämme onkin palkan lisäksi erilaisia työsuhde-etuja jopa 1000 euroa/kk. Voit itse valita eduista elämäntilanteeseesi sopivat mm. asuntoetu, lounasetu, liikunta-, kulttuuri- ja/tai hyvinvointietu.

Kelpoisuusvaatimuksena virkaan on oikeus harjoittaa yleislääkärin ammattia itsenäisesti laillistettuna ammattihenkilönä (Laki terveydenhuollon ammattihenkilöistä 559/94 4 §).

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa sekä 55 §:n mukaista terveydentilan selvitystä hengityselinten tuberkuloosista. Ennen valinnan vahvistamista valitun tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys. Palvelussuhteessa noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Jos muutat ulkopaikkakunnalta Savonlinnaan töihin, voit saada kaikkiin Savonlinnan vuokratalojen asuntoihin ensimmäisen vuoden aikana kolme vuokravapaata kuukautta. Vuokravapaat kuukaudet ovat sopimuskauden alusta 4. ja 8. sekä 12. vuokrakuukausi. Tarjous on voimassa toistaiseksi. Katso täältä uusi kotiosoitteesi: https://savonlinnaan.fi/naapuriksi/asuntoetu/


Lisätietoja

https://etelasavonha.fi/tyopaikat

Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä saat koulu- ja opiskeluterveydenhuollon ylilääkäri Isa Teeriaholta, puh. 040 519 7394, isa.teeriaho@etelasavonha.fi tai Savonlinnan Sote-keskuksen ylilääkäri Eeva Björkstedtiltä puh 040 7423 981 eeva.bjorkstedt@etelasavonha.fi

Hae työpaikkaa

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja Etelä-Savon hyvinvointialue Eloisa vastaa eteläsavolaisten sosiaali-, terveys- ja pelastuspalvelujen järjestämisestä. Eloisalla on noin 190 toimipistettä, joissa työskentelee yhteensä noin 8000 sosiaali- ja terveysalan sekä pelastustoimen ammattilaista. Eloisa on aito ja inhimillinen, ihmisen kokoinen. Me Eloisalaiset haluamme auttaa ja kehittyä. Haluamme olla osana luomassa väestöä palvelevaa ja hyvin toimivaa organisaatiota. Keskusteleva ja avoin ilmapiiri sekä valmentava johtamisote on meillä arkipäivää. Haluamme, että työntekijöillämme on hyvä olla – meillä on tilaa työnilolle. Tavoitteenamme on olla toimialansa joustavin ja paras työpaikka. Myö yhessä – Terveyttä ja turvaa Etelä-Savossa! Tutustu työnantajaan