Lääkäri opiskeluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Lääkäri opiskeluterveydenhuoltoon - Jyväskylän kaupunki

Hyviä työmahdollisuuksia vireässä ja nuorekkaassa Jyväskylässä!

Nyt haemme opiskeluterveydenhuoltoon

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIÄ

toistaiseksi voimassa olevaan virkaan.

Opiskeluterveydenhuolto tarjoaa sekä terveyden- että sairaanhoitopalveluita noin 18 000 opiskelijalle kaupungin keskustassa sijaitsevassa keskitetyssä palvelupisteessä. Yksikössä toimii kolme kokenutta päätoimista lääkäriä, 16 terveydenhoitajaa, depressiohoitaja, psykiatrinen sairaanhoitaja, päihdesairaanhoitaja, psykologi ja osastonhoitaja.

Lääkärin työ on tiivistä tiimityötä terveydenhuollon ammattilaisten, Jyväskylän kaupungin alueella sijaitsevien toisen asteen oppilaitosten ja ammattikorkeakoulujen sekä oppilashuollon kanssa. Tehtävämme on opiskelijoiden terveyden, hyvinvoinnin sekä opiskelukyvyn edistäminen. Lisäksi tarjoamme nuorille seksuaali-, mielenterveys- ja päihdepalveluja sekä teemme keväisin myös asevelvollisten kutsuntatarkastuksia. Kokeneen lääkärin tuki ja konsultaatio on aina käytettävissä ja myös työnohjaus on järjestetty.

Työaika on 38 t 15 min/viikko, on myös mahdollisuus sopia lyhyemmästä työajasta tai sijaisuudesta.

Kelpoisuusvaatimukset täyttää yleislääkärin oikeudet omaava laillistettu lääkäri.

Palkkaus perustuu kunnallisen virkaehtosopimuksen lääkärisopimukseen.

Virka alkaa 1.11.2019 tai sopimuksen mukaan. Virassa on koeaika. Tehtävään valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä vaaditaan tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa, mikä valitun tulee osoittaa hyväksytysti.

HUOM! Jätäthän CV:n hakemuksesi liitteeksi.

Jyväskylän kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi

Palvelupäällikkö Paula Käyhkö, p. 014 266 2001
Sähköpostitse etunimi.sukunimi@jkl.fi

Koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki. Viihtyisä asuinympäristö, luonto, tiivis kaupunkikeskusta, erinomaiset opiskelumahdollisuudet ja monimuotoinen kulttuuri- ja vapaa-ajantarjonta luovat hyvän elämän puitteet. Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylässä, keskellä Suomea!

Tutustu työnantajaan