Lääkäri, päivystys - Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri

Es sä mittä meil töihin tulis?

Sijaisuuksia tarjolla! Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirissä on haettavana lääkärin sijaisuuksia Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitoksessa.

Haemme akuuttilääketieteestä kiinnostuneita lääkäreitä vahvistamaan joukkoamme!

Meillä on tarjolla monipuolista lääkärintyötä todellisessa yhteispäivystyksessä. Erikoislääkärimme ovat pääosin akuuttilääketieteen erikoislääkäreitä. Hoidamme potilaat yhteistyössä muiden erikoisalojen kanssa. Työtä tehdään osin myös sairaanhoitopiirimme lähisairaaloissa. Löydät täältä hyvän kollegatuen, laadukkaan sisäisen koulutuksen ja ajoittain virkistävän hektisen työtahdin. Työtilamme ovat kaikin puolin hyvät. Turku kaupunkina on vetovoimainen.

Työ on monipuolista päivystyspotilaiden hoitamista. Meillä on joustavasti tarjolla eripituisia sijaisuuksia kuukausista aina pidempiin jaksoihin. Päivystys on erinomainen paikka löytää oma erikoisalansa.

Työnkuvaasi vaikuttaa tietysti osaamisesi ja toiveesi, jotka pyrimme huomioimaan.

Yleislääketieteen erityiskoulutusta ja erikoislääkärikoulutuksiin sisältyvää terveyskeskusjaksoa suorittava lääkäri voi korvata ohjatulla yhteispäivystyksessä työskentelyllä kolme kuukautta koulutusvaiheiden pakollisesta yhdeksän kuukauden terveyskeskusjaksosta.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä.

1.3.2018 voimaan tulleen tartuntatautilain 48§ mukaan terveydenhuollon työntekijällä ja opiskelijalla on oltava joko rokotuksen tai sairastetun taudin antama suoja tuhkarokkoa ja vesirokkoa vastaan. Lisäksi edellytetään rokotuksen antamaa suojaa influenssaa vastaan ja imeväisikäisiä hoitavilta hinkuyskää vastaan.

Lisätietoja

http://www.vsshp.fi

Tutustu työnantajaan

Lisätietoja antavat ylilääkäri Teemu Elomaa, teemu.elomaa@tyks.fi, p. 050 464 0710 ja apulaisylilääkäri Juha Peltonen juha.peltonen@tyks.fi p. 050 324 9381.
Hakemuksen jättäminen: Hakemus tulee jättää sähköisen hakulomakkeen kautta.

Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri, Ensihoidon ja päivystyksen liikelaitos
Osoite: Kiinamyllynkatu 4-8, 20520 Turku

Tehtävä yhdessä Pohjoismaiden eturivin sairaaloista kutsuu! Meille tärkeitä arvoja ovat myötätunto, tiede, yhteistyö ja kehityshalu. Tarjoamme motivoivaa työtä paitsi terveydenhoidon ammattilaisille myös esimerkiksi kunnossapidon, tekniikan ja hallinnon osaajille. Meitä tyksiläisiä on yli 8 000, ja ammattinimikkeitäkin jo lähes 250 erilaista. Aktiivinen koulutus ja työ yliopistosairaalassa pitää meidät kehityksen kärjessä. Meillä on hyvä syke päällä, parannamme joka päivä!