Lääkäri palliatiiviseen hoitoon ja kotisairaalaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Lääkäri palliatiiviseen hoitoon ja kotisairaalaan - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Vahvistamme palliatiivisen hoidon palveluja

Tule lääkäriksi palliatiivisen hoidon ja kotisairaaloiden kokonaisuuteen Kouvolaan

Palliatiivinen yksikkö koostuu Kouvolan palliatiivisesta poliklinikasta sekä tukiosastoista Kouvolassa ja Kotkassa. Olemme perustamassa Karhulaan palliatiivista poliklinikkaa. Kotisairaalat toimivat Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa. Kotisairaalat toteuttavat palliatiivista hoitoa ja saattohoitoa potilaiden kotona sekä hoitavat mm. infektio- ja haavapotilaita. Tällä hetkellä yksikössämme työskentelee neljä lääkäriä. Kymsoten potilastietojärjestelmä on LifeCare. Tehtävässä ei ole päivystysvelvoitetta, osa-aikaisuudesta on mahdollista sopia ja tehtävän kuvaa voimme räätälöidä toivettesi mukaan. Palkkauksesta olemme sopineet paikallisesti.

Kelpoisuusvaatimus virkoihin on laillistetun lääkärin pätevyys. Soveltuvan erikoislääkärin tutkinto katsotaan eduksi, samoin palliatiivisen lääketieteen erikoispätevyys, lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomen kielen taitoa. Odotamme sinulta kykyä potilaiden kokonaisvaltaiseen hoitoon. Toivomme, että sinulla on pyrkimystä toiminnan kehittämiseen. Tehtävä vaatii tiimityöskentelyä ja vuorovaikutustaitoja.

Kymsotessa huolehdimme rokotesuojastamme.

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Ylilääkäri Terhi Harjula p. 0206157978, terhi.harjula@kymsote.fi

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut
Osoite: 45100 Kouvola

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta
Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.
Laadun tekee huippuammattilaiset.

Tutustu työnantajaan