test

Lääkäri (perheneuvola, Jyväskylä)

Hakuaika päättyy  4.3.2024 15:45

Hei sinä lasten mielenterveys ja perheneuvolatyöstä kiinnostunut lääkäri!

Haemme Jyväskylän perheneuvolaan vakituiseen virkasuhteeseen lasten mielenterveys ja perheneuvolatyöhön

LÄÄKÄRIÄ

Työ tapahtuu päivisin virka-ajalla eikä siihen kuulu ilta- tai viikonloppupäivystystä ja myös osittainen etätyö on mahdollista.

Lasten perustason mielenterveydenhoitoa ja kasvatus- ja perheneuvontaa tuotetaan moniammatillisesti yhteensä seitsemässä eri perheneuvolassa, jotka palvelevat koko hyvinvointialuetta. Jyväskylän perheneuvola palvelee Jyväskylän lisäksi Muuramen, Uuraisten, Toivakan, Joutsan ja Luhangan lapsia ja heidän perheitään. Lääkärityötä tullaan hyödyntämään alueen muiden perheneuvoloiden työssä etävastaanottona. Olemme vahvistamassa lääkärityön resurssia vuoden 2024 alussa.

Lasten perustason mielenterveyspalvelut pitävät sisällään lasten lievien ja keskivaikeiden mielenterveyshäiriöiden tutkimuksen, diagnosoinnin ja hoidon. Kasvatus- ja perheneuvonta pitää sisällään vanhemmuuden tukea, lapsen ja nuorten kasvun ja kehityksen tukea, pari- ja perhesuhteiden tukea sekä asiantuntija-apua.

Työ on molempien palvelusisältöjen osalta perhe- ja verkostokeskeistä. Lääkärin keskeisiä tehtäviä ovat lääketieteen näkökulman tuominen hoitoprosesseihin, diagnosointi ja lääkitykset sekä hoitosuunnitelmien ja lähetteiden laatiminen sekä konsultointi. Perheneuvolan lääkäri toimii oman alansa asiantuntijana perheneuvolan palveluissa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn lääkärinä moniammatillisessa perheneuvolatyön tiimissä sekä mahdollisuuden kehittää lasten ja heidän perheidensä hoidollista tukea. Tiimeillä on viikoittainen konsultaatiorakenne erikoissairaanhoidon kanssa ja muutoinkin joustavat konsultointimahdollisuudet hyvinvointialueella. Työyhteisössä saat riittävän perehdytyksen tehtäviin ja mahdollisuuden työnohjaukseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on Suomessa laillistetun lääkärin oikeudet. Luemme eduksi työkokemuksen lasten ja perheiden kanssa, moniammatillisen työotteen sekä perhekeskeisen tutkimus- ja hoitotyön. Lisäksi luemme eduksi kasvatus- ja perheneuvonnan erikoistumiskoulutuksen tai muun työtä tukevan täydennyskoulutuksen.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät lääkärien virkaehtosopimuksen mukaan. Virassa noudatetaan koeaikaa ja virkaan valittavan tulee esittää terveydentilaa koskeva selvitys.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48 §:n soveltuvuutta, joka tulee osoittaa hyväksytysti. Lisäksi valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen lasten kanssa työskentelevän rikostaustan selvittämiseksi tarpeellinen rikosrekisterin ote (joka ei saa olla 6 kk vanhempi).

Hakemisen olemme tehneet sinulle helpoksi: Voit jättää hakemuksesi täyttämällä hakulomakepohjan tai jättämällä hakemuksen liitetiedostona.

Tervetuloa meille töihin!


Lisätietoja

http://www.hyvaks.fi

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää:
-
Päivi Nevalainen, palvelupäällikkö
p. 050 412 1310
paivi.nevalainen@hyvaks.fi
-
Virve Hongisto, palvelujohtaja
p. 050 365 8561
virve.hongisto@hyvaks.fi

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Olemme Keski-Suomen suurin työnantaja ja vastaamme keskisuomalaisten sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen palveluista. Meidän jokaisella, noin 12 000 ammattilaisella, on yhtä tärkeä ja merkityksellinen tehtävä ja rooli hyvinvointialueemme toiminnassa. Rohkaisemme toisiamme avoimeen, lämminhenkiseen ja turvallisen työyhteisön luomiseen ja arvostamme toistemme osaamista. Tarjoamme mahdollisuuksia ammatilliseen kehittymiseen ja monipuolisiin urapolkuihin. Avoimuus, palveleva johtaminen ja työelämän joustojen tarjoaminen elämäntilanteesi mukaan ovat hyvinvointialueemme työyhteisöjen vetovoimatekijöitä. Haluamme olla ihmislähtöisin hyvinvointialue. Lämpimästi tervetuloa työkaveriksi!

Tutustu työnantajaan