Lääkäri - sisätautipäivystykseen - Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Nyt on myyjän markkinat. Lääkärinä tiedät, että sinulla on varaa valita missä ja kenen kanssa työskentelet.

Halutessasi voit panostaa uuden oppimiseen, tasapainoiseen työn ja vapaa-ajan suhteeseen tai maksimoida taloudelliset intressisi.

Meillä Eksotessa on mistä valita. Laajan päivystyksen sairaala, 11 hyvinvointiasemaa sekä laajat erikoistumismahdollisuudet, sekä uusimpana, moduloitu Yek-jakso.

Mikäli olet kiinnostunut kuulemaan mitä ja millaisin ehdoin meillä on tarjottavaa juuri sinun osaamisellesi, lähetä s-postissa yhteystietosi ja mahdollisimman tarkkaan rajattu kiinnostuksen kohteesi osoitteeseen talent.manager@eksote.fi.

Meillä rekrytointi on muutakin kuin pelkkä palkkauspäätös. Siksi puhummekin talenttien johtamisesta. Talent management mahdollistaa pitkän tähtäimen urasuunnittelun, johtamisjärjestelmien kehittämisen, oikealla tavalla motivoivan kannustin- ja palkkiojärjestelmien luomisen sekä konkreettisen avun omien vahvuuksien löytämiseen.

Emme spämmää sinua turhilla mainoksilla, emme soittele turhia puheluita vaan ilmoitamme ainoastaan niistä mahdollisuuksista ja eduista, joista olet halukas kuulemaan. Sinä päätät!

Kun tiedät mitä tahdot: talent.manager@eksote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lääkäriasiakkuusvastaava Ismo Repka p. 040 672 7446, talent.manager@eksote.fi

Lisätietoja

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote

Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiirissä, Eksotessa, on alueen erikoissairaanhoito, perusterveydenhuolto, vanhusten palvelut sekä perhe- ja sosiaalipalvelut yhdistetty yhdeksi toimivaksi kokonaisuudeksi. Eksote edistää alueen asukkaiden hyvinvointia ja toimintakykyä ennakoivalla ja kuntouttavalla otteella saavuttaakseen parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Olemme maakunnan suurin työnantaja ja työntekijöitä on noin 5000. Toimipisteitä meillä on 100, mm. neuvolatoiminnasta ikääntyneiden asumiseen ja opiskeluterveydenhuollosta laajan päivystyksen sairaalaan. Valinnanvaraa ja osaamista riittää myös niille, jotka etsivät urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia talon sisällä.

Muuttuva maailma ympärillämme on tiivistänyt Eksoten arvomaailman sanoihin; rohkeus, yksinkertaisuus sekä kaiken toiminnan keskiössä olevaan, ihmiseen. Mikäli pystyt samaistumaan arvoihimme sekä työskentelemään niiden mukaisesti, toivotamme sinut tervetulleeksi Saimaan syliin, keskelle elämää ja yhteiskuntaa.


Osoite: Valto Käkelän katu 1, 53130 Lappeenranta
Etelä-Karjalan sosiaali- ja terveyspiiri, Eksote - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat