test

Terveisiä Jyväskylän Sairaala Novasta! Oletko vastavalmistunut lääkäri tai onko sinulla vähintään neljän vuoden opinnot takana? Ja tarkoituksenasi hypätä työelämään syksyllä 2021 tai keväällä 2022?

Hae psykiatrialle

LÄÄKÄRIN SIJAISEKSI!

Tarjoamme sijaisuuksia heti syksystä alkaen ja kestosta voimme sopia yhdessä tilanteesi mukaan. Mikäli päivystäminen kiinnostaa, voit hakea meille myös keikkapäivystäjäksi. Tarjoamme keikkapäivystäjillemme perehdytyksen ja takapäivystäjän tuen.

Keitä me olemme?
Kokonaisuudessaan psykiatrian palvelualue käsittää Novassa 4 psykiatrista osastoa sekä nuorisopsykiatrian osaston ja aikuisten psykiatrisen avohoidon. Lasten- ja nuorisopsykiatrian avohoitokokonaisuudet sijoittuvat muutaman askeleen päähän viereiseen rakennukseen ja yksi aikuispsykiatrinen sairaalaosasto sijaitsee n. kilometrin päässä sairaalasta. Uutta on myös somatiikan ja psykiatrian sijainti limittäin saman rakennuksen sisällä.

Uusi ja moderni Keski-Suomen Sairaala Nova tarjoaa sinulle erinomaisen perehdytyksen sekä kilpailukykyisen palkan. Mukavan kokoinen sairaala mahdollistaa klinikoiden välisen tiiviin yhteistyön, unohtamatta inspiroivaa ja luovaa ilmapiiriä. Taustallesi saat meiltä osaavan ja ammattitaitoisen tiimin, sekä totta kai seniorikollegoidemme kallisarvoisen tuen.

Olemme uudistaneet vahvasti psykiatrian toimintamalleja ja prosesseja, joita suunnittelemassa on ollut yli puolet psykiatrian työntekijöistä. Arvostamme työntekijöissämme positiivista palveluasennetta ja aitoa ihmisten kohtaamista.

Laita rohkeasti viestiä tai soita, niin jutellaan tarkemmin tilanteestasi.

Tervetuloa tutustumaan Keski-Suomen moderniin psykiatriaan!

Lisätietoja

http://www.sairaalanova.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Psykiatrian palvelujohtaja Janne Mäntynen:
p. 040 764 7384, janne.mantynen@ksshp.fi
-
Ylilääkäri Kirsi Hölttä-Koivunen:
p. 014 269 1352, kirsi.holtta-koivunen@ksshp.fi
-
Erikoislääkärikoulutuksen osalta tietoja antavat myös:
-
Psykiatrian professori Sari Lindeman:
p. 014 269 5112, sari.lindeman@ksshp.fi
-
Kliininen opettaja Elina Mäntynen:
p. 050 525 2714, elina.mantynen@ksshp.fi

Lisätietoja

Psykiatrian palvelualue

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Vuonna 2021 käyttöön otettu maakunnan yhteinen uusi sairaalamme, Sairaala Nova, mahdollistaa potilaan tarpeista lähtevät, täysin uudenlaiset hoitoprosessit. Suomen suurimpana keskussairaalana tarjoamme lähes kaikkien lääketieteen erikoisalojen palveluita. Meillä on 3700 työntekijää. Sairaanhoitopiirimme keskus sijaitsee vetovoimaisessa Jyväskylässä.


Osoite: Hoitajantie 3, 40620 Jyväskylä

Sinulle suositellut työpaikat