test

Lääkäriksi akuuttihoidon palveluihin Kajaaniin

Hakuaika päättyy  29.12.2023 15:00

LÄÄKÄRIKSI tai hoitajaksi kolmen jiin Kajjjaaniin, kahden koon KAKS:in!

Tervehdys sinä erikoistuva lääkäri, erikoislääkäri, akuuttihoidon osaaja!
Nyt sinulla on loistava mahdollisuus tulla osaksi meidän akuuttihoidon palveluita, jotka tavoittavat 72 000 kainuulaista 24/7. Päivystyspalveluissa on vuosittain n. 40 000 kohtaamista.

Kainuun keskussairaalassa (KAKS) on yhteispäivystys, joten pääset tutkimaan ja hoitamaan päivystyspotilaita monipuolisesti uudessa sairaalassa. Ja täällähän työtä ei tarvitse yksin tehdä: KAKS:ssa työskentelevät 24/7 konservatiivinen ja operatiivinen etupäivystäjä, anestesiapäivystäjä sekä päivystävä gynekologi, meille tullaan synnyttämään myös Kainuun ulkopuolelta. Ympärivuorokautisesti osaamistaan päivystyksessä tarjoavat myös sisätautipäivystäjä, kirurgian pehmyt - ja kovapäivystäjät, lastenpäivystäjä ja radiologipäivystäjä.
Akuuttipalveluihin kuuluu päivystyksen lisäksi teho- ja tehovalvonta, ensihoito ja 2023 vuoden aikana toimintansa aloittava tilannekeskus ja akuutti kotisairaala. Lisäksi palvelualueeseemme kuuluu myös pelastuspalvelut, ainoana hyvinvointialueena Suomessa.

Kun haluat erikoistua, niin akuuttipalveluissa pääset valitsemaan akuuttilääketieteen sekä anestesia- ja tehohoidon lisäksi yleislääketieteen ja sisätautien erikoisaloista mieleisesi.

Olemme dynaaminen palvelualue, jossa hierarkian ei anneta hidastaa rattaiden pyörimistä ja työtä tehdään hyvällä pöhinällä yhteistyössä. Täällä ammattilainen voi liikkua joustavasti esimerkiksi päivystyksen ja teho-osaston välillä. Pienessä sairaalassa on etuna se, että oman yksikön ulkopuoliset toimijat käyvät nopeasti tutuksi ja meillä voi konsultoida matalalla kynnyksellä muita kollegoita eri erikoisaloilta esim. KNK- ja silmätaudeilta.

Van mitäpä vielä? Me olemme koulutuksellisuuteen panostava palvelualue, joka kouluttaa sisäisesti niin omaa, kuin koko sairaalankin väkeä. Jottei arki olisi liian yksitoikkoista, niin päivittäin teemme moniammatilliset aamukierrot teholla, viikoittain osallistumme valtakunnalliseen akuuttilääketieteen koulutukseen ja joka kuukausi harjoittelemme myös traumapotilaan hoitoa tiiminä ja vuosittain pidämme kaksi hätätilapotilasviikkoa, ihan vain koulutuksen vuoksi. Ja jottei koulutus tähän pääty, niin myös kvartaaleittain järjestämme koulutusta joko omalle tai koko sairaalan väelle, vaihtelevilla teemoilla. Toki meiltä pääsee kouluttautumaan myös valtakunnallisiin tai kansainvälisiin koulutuksiin.
Ja mikäli tämä ei vielä ostanut työpanostasi meille, niin voimme ilolla ilmoittaa, että tarjoamme kilpailukykyisen palkan. Meillä on käytössä myös rekrytointilisä erikoistuville ja erikoislääkäreille. Eikä tarjoukset siihen lopu: Kun teet työsopimuksen Kainuun hyvinvointialueelle, voit joustavasti tarvittaessa siirtyä työskentelemään eri yksiköihin! Asumisjärjestelyissäkin pystymme auttamaan.

Mitä vielä odotat? Nappaa puhelin käteen tai näppis nenän alle ja paa laittaen puhelua tai sähköpostia alla oleviin osoitteisiin joko lisäkysymysten tai työhön tulon ilmoituksen muodossa!


Lisätietoja

https://hyvinvointialue.kainuu.fi/

Satu Möttönen (mm. palvelussuhteeseen liittyvät käytännön asiat, hoitajien työmahdollisuudet, asunto-asiat)
Rekrytoija
satu.mottonen@kainuu.fi
puh. 044 797 0448
Katri Mäenpää (lääkäreiden työmahdollisuudet päivystyksessä)
Akuuttilääketieteen ja yleislääketieteen EL
Ylilääkäri
Päivystyspalvelut
Akuuttihoidon palvelut
katri.maenpaa@kainuu.fi
puh. 040 671 1060
Sami Mäenpää (lääkäreiden työmahdollisuudet teho - ja tehovalvontaosastolla)
Toimialuejohtaja, akuuttihoidon ja pelastuksen palvelut
sami.maenpaa@kainuu.fi
Puh. 044 797 0690

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Kainuun hyvinvointialue on noin 4 000 osaajan työpaikka, jonka tehtävänä on järjestää sosiaali-ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut koko maakunnassa. Haluamme olla aidosti hyvä työnantaja. Tarjoamme työntekijöillemme mukavan työyhteisön, mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuden kouluttautua. Työilmapiiri meillä on tunnetusti rento ja mukava. Me tuemme täällä kollegoitamme ja panostamme työntekijöidemme viihtymiseen. Kainuussa elämme luonnonläheistä elämää ja palveluiden lisäksi lähellämme on myös runsas kulttuuritarjonta. Maakuntana olemme rautainen yhdistelmä elinvoimaa, huipputeknologiaa ja sujuvaa arkea. Katso Kainuun hyvinvointialueen avoimet työpaikat Kuntarekrystä ja tule työskentelemään kanssamme kainuulaisten hyvinvoinnin puolesta!

Tutustu työnantajaan