Skip to main content
test

Kuopion kaupungin perusturvan palvelualueella vanhuspalveluiden lääkäripalveluissa on tarjolla eri mittaisia sijaisuuksia kokeneelle yleislääkärille tai yleislääketieteeseen/geriatriaan erikoistuvalle lääkärille syksyn 2021 ja kevään 2022 aikana.

Tarjoamme liikkuvan ja joustavan työn, jossa pääset vaikuttamaan oman ja vanhuspalveluiden työn kehittymiseen. Lähimpiä työtovereitasi lääkäreiden lisäksi tulevat olemaan mm. kotisairaanhoitajat, muistikoordinaattorit, terapeutit sekä palveluohjaajat. Tarjoamme sujuvan seniorituen ja viikoittaiset kouluttajalääkärin ohjausajat. Työ tapahtuu pääosin vanhusten kodeissa tai asumisyksiköissä. Odotamme Sinulta luovuutta ja taitoa itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, hyviä vuorovaikutustaitoja ja paineensietokykyä sekä sitoutumista työtehtäviin ja tiimin yhteisiin pelisääntöihin.

Työnkuvaan kuuluu päivystysvelvoite kaupungin sairaalan ja vanhuspalveluiden yhteisessä päivystysringissä virka-ajan ulkopuolella klo 22 asti. Päivystysrasite on harvoin ja kuormitukseltaan kevyt.

Työaika on 38 tuntia 15 min viikossa. Palkkauksessa noudatetaan paikallissopimusta.

Työn aloitusajankohta on aikaisintaan 1.10.2021

Lisätietoja

http://www.kuopio.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa geriatrian erikoislääkäri Marja-Liisa Laitinen, p. 044-718 1413.

Lisätietoja

Kuopion kaupunki

Kuopion kaupunki on vireä noin 121 000 asukkaan kaupunki. Perusturvan palvelualue vastaa vanhuspalveluiden tuottamasta hoivasta ja hoidosta kotiin sekä asumispalveluihin. Osana vanhuspalveluiden kokonaisuutta toimii vanhuspalveluiden lääkäripooli, joka on aloittanut toimintansa 1.1.2016. Tällä hetkellä vanhuspalveluiden lääkäripalveluissa työskentelee yhteensä 10 lääkäriä.

Kuopion kaupunki - Savuton työpaikka Kuopion kaupunki - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat