Lääkäriksi Jyväskylään - Jyväskylän kaupunki

Jyväskylän yhteistoiminta-alueen muodostavat Jyväskylä, Hankasalmi ja Uurainen. Terveydenhuollon palvelut järjestetään yhteistoiminta-alueen 150 000 asukkaalle. Jyväskylän seutu tarjoaa terveydenhuollon ammattilaiselle monipuolisen työuran ja mahdollisuudet itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Perusterveydenhuolto on järjestetty alueellisella väestövastuuperiaatteella. Yleislääkärijohtoinen terveyskeskussairaala vastaa perusterveydenhuollon sairaalatoiminnasta.

Lääkäri - Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylän seudulla, keskellä Suomea!

Jyväskylän terveyskeskus toimii yleislääketieteen ja geriatrian opetusterveyskeskuksena. Jyväskylässä toteutetaan tarkoituksenmukaista lääkärien ja hoitajien työnjakoa yhdessä laadittujen hoitokarttojen avulla. Terveyskeskussairaalassa hoidetaan akuuttihoitoa ja kuntoutusta vaativia potilaita. Muuhun maahan verrattuna terveyskeskussairaalan toiminta on terveyskeskussairaalapainotteista suhteessa erikoissairaanhoitoon.

Lähes neljänkymmenen yleislääketieteen erikoislääkärin lisäksi meillä on sisätautien ja geriatrian erikoislääkäreitä. Konsultointimahdollisuudet ovat hyvät. Teemme omana toimintana GI-kanavan tähystyksiä ja rasitus-EKG-tutkimuksia. Reuma- ja diabetespotilaille on järjestetty erityisvastaanotot.

Terveyskeskuslääkäreiden kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys tai yleislääkärin työhön perehtynyt lääketieteen opiskelija. Palkkauksessa sovelletaan Kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen lääkärisopimusta.

Ota meihin yhteyttä, niin kuulet lisää mielenkiintoisista työmahdollisuuksistamme!

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi/terveys

Tutustu työnantajaan

Terveyskeskussairaala:
palvelujohtaja Kati Seppänen, puh. 014 266 1389
Avosairaanhoito:
palvelupäällikkö Anu Mutka, puh. 014 266 3210
Sähköpostit etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Jyväskylä
Osoite: Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki keskellä karttaa. Kansainvälinen ja elävä kaupunki on kuitenkin riittävän pieni ollakseen kodikas. Jyväskylän seutu on turvallinen ja monipuolinen asuinympäristö, jossa luonnon läheisyys ja kaupunkiasuminen kohtaavat.

Puhdas, Jyväskylän seutua ympäröivä, huikea järviluonto sekä kattavat palvelut eri elämänvaiheisiin takaavat viihtyisyyden. Monipuolinen koulutustarjonta luo Jyväskylälle nuoren ilmeen. Yliopistokaupungin harrastusvalikoima, laskettelukeskus keskustan kupeessa, vilkas kävelykeskusta ja kolmea järveä kiertävät, valaistut kevyen liikenteen väylät ovat jo itsessään hyvä syy tulla Jyväskylään.

Eihän elämä pelkkää työtä ole!

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka