Lääkäriksi Jyväskylään - Jyväskylän kaupunki

Lääkäri - Vietä elämäsi parasta aikaa Jyväskylän seudulla, keskellä Suomea!

Jyväskylän kaupunki, Hankasalmi ja Uurainen tarjoavat monipuolisia työskentelymahdollisuuksia lääkäreille. Jyväskylän seutu tarjoaa terveydenhuollon ammattilaiselle monipuolisen työuran ja mahdollisuudet itsensä jatkuvaan kehittämiseen. Alueella toimii kahdeksan terveysasemaa ja kaksi kaupungin sairaalan yksikköä.

Terveysasemilla on päivittäinen konsultaatiomahdollisuus sekä mahdollisuus senioritukeen. Kandeilla ja YEK-vaiheen lääkäreillä on nimetty tutor, erikoistuvilla lääkäreillä on mentor. Terveysasemilla vastaanottojen lisäksi työhön kuuluu virkatehtäviä (koulut, palvelutalot, äitiys-, lasten- ja perhesuunnitteluneuvola, diabetes- tai reumavastaanotto), joiden hoitamisesta voit sopia terveysaseman esimiehen kanssa.

Kaupunginsairaalassa hoidetaan kaikkien erikoisalojen akuuttihoitoa ja kuntoutusta tarvitsevia aikuispotilaita. Valtaosa potilaista tulee hoitoon kaupunginsairaalaan Keski-Suomen keskussairaalan päivystysyksiköstä. Jyväskylässä sairaalahoito on perusterveyden-huoltopainotteista, joten kaupunginsairaalassa hoidetaan usein potilaita, joiden hoito toteutetaan muualla yleensä erikoissairaanhoidon osastoilla. Kaupunginsairaalassa työskentelee geriatrian ja yleislääketieteen erikoislääkäreitä sekä muita erittäin kokeneita lääkäreitä. Lisäksi Jyväskylän kaupungin terveyspalveluissa toimii tähystyksiä tekeviä lääkäreitä ja sisätautilääkäri. Kaupunginsairaalassa pääset tekemään monipuolista lääkärintyötä moniammatillisen työryhmän kanssa. Kollegoiltamme saat aina tarvittaessa konsultaatioapua ja tukea työssäsi. Perehdytämme uudet lääkärimme perusteellisesti. Lisäksi lääkäreillämme on mahdollisuus osallistua työnohjaukseen.

Kaupunginsairaala toimii yleislääketieteen ja geriatrian opetusyksikkönä.

Terveyskeskuslääkäreiden kelpoisuusehtona on laillistetun lääkärin pätevyys tai yleislääkärin työhön perehtynyt lääketieteen opiskelija. Palkkauksessa sovelletaan Kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen lääkärisopimusta.

Ota meihin yhteyttä, niin kuulet lisää mielenkiintoisista työmahdollisuuksistamme!

Lisätietoja

http://www.jyvaskyla.fi/terveys

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Terveyskeskussairaala:
palvelujohtaja Kati Seppänen, puh. 014 266 1389
Avosairaanhoito:
palvelupäällikkö Anu Mutka, puh. 014 266 3210
Sähköpostit etunimi.sukunimi@jyvaskyla.fi

Lisätietoja

Jyväskylä

Lähes 142 000 asukkaan vireä ja nuorekas Jyväskylä on muuttajien suosikki keskellä karttaa. Kansainvälinen ja elävä kaupunki on kuitenkin riittävän pieni ollakseen kodikas. Jyväskylän seutu on turvallinen ja monipuolinen asuinympäristö, jossa luonnon läheisyys ja kaupunkiasuminen kohtaavat.

Puhdas, Jyväskylän seutua ympäröivä, huikea järviluonto sekä kattavat palvelut eri elämänvaiheisiin takaavat viihtyisyyden. Monipuolinen koulutustarjonta luo Jyväskylälle nuoren ilmeen. Yliopistokaupungin harrastusvalikoima, laskettelukeskus keskustan kupeessa, vilkas kävelykeskusta ja kolmea järveä kiertävät, valaistut kevyen liikenteen väylät ovat jo itsessään hyvä syy tulla Jyväskylään.

Eihän elämä pelkkää työtä ole!

Jyväskylän kaupunki - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat