test
Lääkäriksi koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon - Espoon kaupunki

Haemme lääkäriä vakinaiseen virkaan koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoon 1.3.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Myös sijaisuus on mahdollinen.

Lääkärin työ koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa on vahvasti tiimityötä. Tärkein yhteistyökumppani on terveydenhoitaja, jonka tukena lääkäri toimii. Kasvuun ja kehitykseen liittyvien somaattisten ongelmien lisäksi vastaanotolla selvitellään monenlaisia pulmia, oppimisvaikeuksista mielenterveyden ongelmiin ja neuropsykiatrisiin haasteisiin. Lääkärin työpanos suunnataan lääketieteellistä erityisosaamista vaativiin tehtäviin.

Lääkäreillä on hyvät mahdollisuudet vaikuttaa työnsä käytännön järjestelyihin, mm työpäivän aikatauluihin. Käytössä on liukuva työaika. Osa-aikatyö on mahdollinen.

Perehdytykseen ja senioritukeen panostetaan, säännöllinen työnohjaus on järjestetty.

Lääkärit viihtyvät työssään ja yhteishenki lääkäreiden kesken on erinomainen.

Espoon kaupungin tarjoamat henkilöstöetuudet mm liikunnan ja kulttuurin harrastamiseen ovat käytettävissäsi.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyötaitoja sekä myönteistä suhtautumista työn kehittämiseen. Kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä katsotaan eduksi.

Työpaikan nimi: Espoon koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Työaika: 38 h 15 min / viikko

Haettava tehtävä on virkasuhteinen.

Sopimusala: LS Kunnallinen lääkärien virkaehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Laillistettu lääkäri.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävästä lisätietoja antaa ylilääkäri Anne Salminen, p. 046 877 3935, etunimi.sukunimi@espoo.fi.

Lisätietoja

Espoon kaupunki, Hyvinvoinnin ja terveyden toimiala, Perhe- ja sosiaalipalvelut, Terveydenhoito, Lasten ja nuorten ennaltaehkäisevät lääkäripalvelut

Erilaisia urapolkuja ja mahdollisuuksia kehittymiseen ja kasvuun. Luotettava ja vakaa työnantaja, jolle työntekijöiden hyvinvointi on sydämen asia. Kuulostaako hyvältä? Tule töihin Espoon kaupungille!

Espoo on vireä, kehittyvä ja viihtyisä kaupunki, jossa koko perheen on hyvä asua ja kasvaa. Tarjoamme sinulle työympäristön, jossa on erinomaiset mahdollisuudet työskennellä ja kehittyä maan parhaiden osaajien joukossa, oli ammattiryhmäsi mikä tahansa. Meillä on töissä itseään kehittäviä ja sekä työstään että elämästään nauttivia ammattilaisia.

Työyhteisömme ovat monimuotoisia, kannustavia ja vastaanottavia. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, jotka tukevat kokonaisvaltaista hyvinvointia ja jaksamista.

Tavoitteenamme on osaava ja monimuotoinen henkilöstö, joka heijastaa espoolaista väestörakennetta. Rekrytoinnissa edistämme yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys – kaupungin työntekijänä pääset rakentamaan yhteiskuntaa aitiopaikalta ja vaikuttamaan kaupunkilaisten arkeen. Yhdessä me luomme espoolaisille hyvä arjen, joka päivä – itseämme unohtamatta.


Osoite: Virastopiha 2 C, 02770 Espoo
Espoon kaupunki - Savuton työpaikka Espoon kaupunki - Vastuullinen kesätyönantaja

Sinulle suositellut työpaikat