Lääkäriksi Kymsoteen - Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Lääkäriksi Kymsoteen

Kymsote on Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Kymsotelaisia on noin 6000 ja meidän tehtävänä on järjestää ja tuottaa kaikille maakunnan asukkaille yhdenvertaiset ja helposti saavutettavat sote-palvelut.

Erikoissairaanhoidon toimipisteemme ovat Kymenlaakson keskussairaala Kotkassa ja Kymenlaakson psykiatrinen sairaala Kouvolassa. Erikoissairaanhoidon poliklinikoita toimii sekä Kotkassa että Kouvolassa. Kotkassa on uudet tilat keskussairaalan HOT-toiminnoille ja Kouvolan uuden SOTE-keskuksen rakentaminen on myös jo käynnissä.

Järjestämme keskussairaalatason päivystyksen Kymenlaakson keskussairaalassa Kotkassa ja ympärivuorokautisen yleislääketieteen ja akuuttilääketieteen päivystyksen Pohjois-Kymen sairaalassa Kouvolassa.

Terveysasemamme sijaitsevat Kouvolassa, Kotkassa ja Haminassa suuremmissa taajamissa ja maaseudulla. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa tehtävänkuvaasi ja siihen, millä Kymsoten terveysasemalla työskentelet. Halutessasi sinun on mahdollista tehdä päivystyksiä Kymenlaakson keskussairaalassa tai Pohjois-Kymen sairaalassa.

Jätä yhteystietosi alla olevasta "hae työpaikkaa" linkistä niin ylilääkärimme ottavat sinuun yhteyttä.

Voit myös olla suoraan sähköpostilla yhteydessä ylilääkäreihin, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kymsote.fi:

Johtajaylilääkäri: Marja-Liisa Mäntymaa
Hallintoylilääkäri: Kari Kristeri

Vastuuylilääkärit:
Ensihoito ja päivystys: Kimmo Salmio
Operatiiviset palvelut: Pälvi Vento
Medisiiniset palvelut: Mika Huuskonen
Mielenterveys ja päihdepalvelut: Ari Ronkainen
Lasten, nuorten ja perheihen terveyspalvelut: Mia Tapiola
Perusterveydenhuollon vastaanottopalvelut ja osastohoito: Kari Kristeri
Kysy ammanuenssipaikkoja: koulutusylilääkäri Pasi Pöllänen

Haluatko tulla suorittamaan YEKin Kymsoteen?

Voimme räätälöidä sinulle kokonaisuuden. Suoritat YEK:n yhdessä virkasuhteessa, ja sinulla on mahdollisuus työskennellä useammalla erikoisalalla samassa organisaatiossa ja tehdä ratkaisuja erikoistumisen suhteen. Vuosilomat kertyvät, kun katkoja ei tule. Voit sujuvasti siirtyä meille myös erikoistumaan, kun sinut on hyväksytty erikoistumiskoulutukseen. Katso lisää: https://www.kymsote.fi/yek

Lisätietoja

http://www.kymsote.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Rekrytointipäällikkö Tove Forsström tove.forsstrom@kymsote.fi

Lisätietoja

Kymsote Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelut

Kymsote - Laadukkaat palvelut, hyvinvoiva maakunta

Kymenlaakson sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä Kymsote huolehtii 170 000 kymenlaaksolaisen terveydestä, hyvinvoinnista ja toimintakyvystä. Tuotamme terveys-, perhe-, sosiaali- ja ikääntyneiden palveluja. Tavoittelemme toiminnassamme parasta asiakaskokemusta ja panostamme ennaltaehkäiseviin, laadukkaisiin ja kustannustehokkaisiin palveluihin. Kymsote on Kymenlaakson suurin työnantaja, jonka palveluksessa on yli 5 700 henkilöä. Kymenlaaksossa meillä on ihmisen kokoinen arki: rehti tekemisen meininki, monipuoliset kehittymismahdollisuudet sekä luonnostaan vahva asuinympäristö.

Laadun tekee huippuammattilaiset.


Osoite: 48210 Kotka

Sinulle suositellut työpaikat