Skip to main content
test

Tervetuloa lääkäriksi Kuopion yliopistollisen sairaalan päivystyspoliklinikalle!

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan (KYS) päivystysalueelle lääkäreitä erimittaisiin määräaikaisiin työjaksoihin. Voit olla vasta valmistunut lääkäri tai jo valmis erikoislääkäri esimerkiksi akuuttilääketieteen- tai yleislääketieteen alalta.

KYS päivystys on Pohjois-Savon alueella toimiva yhteispäivystys. Päivystyksessä ovat edustettuina kaikki isot erikoisalat ja erillinen YLE-linja. Konsultaatiot kaikilta erikoisaloilta saa tarvittaessa myös yöaikaan. Päivystysalueella työskentelee myös akuuttilääketieteen ja yleislääketieteen erikoislääkäreitä sekä joukko erikoistuvan vaiheen lääkäreitä.

Pyrimme järjestämään sinulle toiveisiisi sopivan jakson päivystystyötä. Myös pidempiaikainen työsuhde tai osa-aikainen työskentely on mahdollista. Palkkauksessa sovellamme KYS päivystysalueen paikallissopimusta.

Noudatamme KYSissä ja Kysterissä tartuntatautilain 48 § ja 48 a §:n säännöksiä. Suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme näiden mukaista rokotussuojaa. Tehtäviä täytettäessä voidaan käyttää koeaikaa.

Mikäli olet kiinnostunut työskentelystä KYS päivystysalueella tai haluat lisätietoa, ota yhteyttä!

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/ammattilaiset/laakarina-kysissa

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa palvelulinjajohtaja Katri Honkanen, puh. 044 711 3108, akuuttilääketieteen kouluttaja Matias Inkala puh. 044 717 9516 tai osaamiskeskusjohtaja Sari Hämäläinen, puh. 044 717 4839, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta. KYSn osaaminen ja tutkimustoiminta ovat kansainvälisesti arvostettua. Menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYS:ssä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat