Lääkärin kymmenen (10) virkaa (id2309) - Siun sote

Lääkärin kymmenen (10) virkaa (id2309) - Siun sote

Älä vain hae meille töihin vaan:
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
Kaikki 14 Itä-Suomen kuntaamme ja erikoissairaanhoito laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Siun sotessa on yhteensä noin 8000 työntekijää. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.
Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä LÄÄKÄRIN kymmenen (10) virkaa, terveyskeskuksiin
Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Käytettävissäsi on monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työ on vaihtelevaa, monipuolista ja haastavaa. Työnkuvaan ja työaikoihin on mahdollista päästä itse vaikuttamaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen ja kollegoiden tuen!
Haemme osaavaan joukkoomme terveyskeskuslääkäreitä Siun soten alueen terveysasemille mm. uusien toimintojen järjestämisen sekä eläköitymisten vuoksi. Työntekijän kiinnostuksen ja työnantajan tarpeiden mukaan sovitaan työskentelypaikaksi ensisijainen terveyskeskus Siunsoten alueelta. Työaika voidaan jakaa hakijan mielenkiinnon mukaan terveyskeskustyön lisäksi osittain myös esimerkiksi päivystyksessä, neuvolassa, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, mielenterveys- ja päihdepalveluissa tai geriatrisessa keskuksessa työskentelyyn tai tähystystutkimusten opetteluun ja tekemiseen Pohjois-Karjalan keskussairaalan vatsakeskuksessa.
Voit valita viran sijoituksen myös uuden geriatrijohtoisen moniammatillisen tiimin jäsenenä geriatrisessa osaamiskeskuksessa. Työskentely tapahtuu kotihoidossa ja asumispalveluyksikössä ensisijaisesti Joensuun kantakaupungin alueelle. Työtä tehdään potilaiden kotona ja asumispalveluyksiköissä sekä jonkin verran etätyönä.
Meillä on mahdollisuus tehdä osa- tai kokoaikaista työtä. Sinulla on myös mahdollisuus erikoistua yleislääketieteeseen tai geriatriaan. Myös palliatiivisen hoidon erityispätevyyden voi suorittaa Siun sotessa.

Kelpoisuusehtona virkoihin on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Lisäksi edellytämme hyvää suullista ja kirjallista suomenkielen taitoa sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Virat täytetään sopimuksen mukaan. Viroissa on kuuden (6) kuukauden koeaika. Palvelussuhteeseen ehdollisesti valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus valintapäätöksessä todetun määräajan kuluessa.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä. Jos haluat tulla tutustumaan ja tekemään sijaisuuksia, järjestämme sinulle edullisen asunnon.
Kysy lisätietoja: palvelupäällikkö, avoterveydenhuollon ylilääkäri, Mervi Karttunen, p. 013 330 7173, mervi.karttunen@siunsote.fi tai palvelujohtaja Jussi Malinen, jussi.malinen@siunsote.fi p. 013 330 4272.
Virkoja haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!