Lääkärin sijaisia, Satapsykiatrian kesäkoulu 2021 - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Tule töihin psykiatrialle Satakuntaan.

Haemme LÄÄKÄRIN SIJAISIA Satakuntaan (31.5.-30.7.2021)

Lääketieteen opiskelija, kiinnostaako sinua ohjattu kesätyö, mielenkiintoiset luennot sekä uudet tuttavuudet? Satapsykiatrian kesäkoulu on ohjattu kesätyömahdollisuus psykiatrisen hoidon vastuualueella vähintään neljä vuotta opiskelleille, psykiatrian kurssin suorittaneille lääketieteen opiskelijoille tai vastavalmistuneille lääkäreille. Kesäkoulu on myös hyvä startti psykiatrian erikoistumisopintoihin tähtäävälle tai niitä harkitsevalle.

Suosittu psykiatrian kesäkoulu järjestetään kesällä 2021 jo yhdeksättä kertaa. Satakunnan sairaanhoitopiirissä perinteeksi muodostunut kesäkoulu kerää vuosittain osallistujiltaan erinomaista palautetta: "Psykiatrian kesäkouluun oli helppo lähteä mukaan, kun järjestelyt olivat huippuluokkaa. Hyvä perehdytys, nopea seniorituki, sosiaalista ohjelmaa sekä hyvä tiimihenki." Saamamme palautteen perusteella kesäkoulu on ollut myös erittäin hyödyllinen myöhemmässä terveyskeskustyöskentelyssä. Suomen medisiinariliitto valitsi psykiatrian kesäkoulun vuoden työpaikaksi 2017.

Kesäkoulun luentojen aiheita uusitaan vuosittain ja muuta kesäohjelmaa pyritään järjestämään osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Työskentely kesäkoulussa
Psykiatrian kesäkoulussa työskentelet Satapsykiatrian toimipisteissä Harjavallassa, Porissa, Raumalla, Huittisissa tai Kankaanpäässä kesä-heinäkuun 2021 ajan. Saat tueksesi sinulle nimetyn ohjaajan seniorilääkäreistämme. Ohjaajasi auttaa ja opastaa työskentelyssäsi koko kesäkoulun ajan.

Kesäkoulussa on mahdollista työskennellä psykiatrian, nuoriso- tai lastenpsykiatrian erikoisaloilla. Voit esittää hakemuksessasi toiveesi erikoisalasta. Huomioithan kuitenkin, että sinulla tulee olla kyseisen erikoisalan opinnot hyväksytysti suoritettuna. Voit esittää myös toiveesi työskentelypaikkakunnasta.

Kesäkouluopinnot
Opiskelu jakautuu seitsemään eri viikkoteemaan, jotka ovat psykiatrian eri alueilta. Opiskelua kesäkoulussa on kerran viikossa, yleensä keskiviikkoisin, puolen päivän ajan. Viikoittainen opintokokonaisuus muodostuu teorialuennosta sekä ryhmäkeskusteluista ja -tehtävistä.

Järjestämme asumisen tarvittaessa Harjavallassa. Lisätietoja asumisesta, palkkauksesta, edellisten vuosien luennoista, vapaa-ajanohjelmasta yms. https://psykiatriankesakoulu.blogspot.com/

Lisätietoja työskentelystä Satakunnan sairaanhoitopiirin psykiatrisen hoidon vastuualueella: www.facebook.com/satapsykiatria sekä www.instagram.com/satapsykiatria

Sähköiseen hakuun liittyvät kysymykset:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

rekrytoija (lääkärit)
Sari Riihimäki
sari riihimaki@satasairaala.fi
050 4705249

Psykiatrisen hoidon vastuualue
Osoite: Sairaalantie 14, 29200 Harjavalta

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 600 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.