Skip to main content
test
Lääkärin sijaisia, Satapsykiatrian kesäkoulu 2023 - Satakunnan sairaanhoitopiiri

Haemme LÄÄKÄRIN SIJAISIA Satakuntaan (29.5.-30.7.2023)

Lääketieteen opiskelija, kiinnostaako sinua ohjattu kesätyö ja mielenkiintoiset luennot? Satapsykiatrian kesäkoulu on ohjattu kesätyömahdollisuus psykiatrisen hoidon vastuualueella vähintään neljä vuotta opiskelleille, psykiatrian kurssin suorittaneille lääketieteen opiskelijoille tai vastavalmistuneille lääkäreille. Kesäkoulu on myös hyvä startti psykiatrian erikoistumisopintoihin tähtäävälle tai niitä harkitsevalle.

Satapsykiatrian kesäkoulu - se aito ja alkuperäinen - järjestetään jälleen 29.5. - 30.7.2023. Tällä kertaa kesäkoulu järjestetään viimeistä kertaa Harjavallan vehreissä maisemissa. Jos mielit mukaan, niin nyt on oikea aika ilmoittautua! Seuraavat kesäkoulut tästä eteenpäin ovat Porissa, jonne valmistuu uusi, upea Satapsykiatria-rakennus vuonna 2023. Harjavallan sairaalan vuodeosastojen toiminta siirtyy uudisrakennukseen syksyllä 2023.

Satakunnan sairaanhoitopiirin kesäkoulu kerää vuosittain osallistujiltaan erinomaista palautetta: "Psykiatrian kesäkouluun oli helppo lähteä mukaan, kun järjestelyt olivat erinomaiset. Hyvä perehdytys, nopea seniorituki ja mukava työilmapiiri. Ihan huipputyöpaikka!" Saamamme palautteen perusteella kesäkoulu on ollut myös erittäin hyödyllinen myöhemmässä terveyskeskustyöskentelyssä.

Kesäkoulun luentojen aiheita uusitaan vuosittain ja muuta kesäohjelmaa pyritään järjestämään osallistujien kiinnostuksen mukaan.

Psykiatrian kesäkoulussa työskentelet Satapsykiatrian toimipisteissä Harjavallassa, Porissa tai Raumalla kesä-heinäkuun 2023 ajan. Saat tueksesi sinulle nimetyn ohjaajan seniorilääkäreistämme. Ohjaajasi auttaa ja opastaa työskentelyssäsi koko kesäkoulun ajan.

Kesäkoulussa on mahdollista työskennellä psykiatrian, nuoriso- tai lastenpsykiatrian erikoisaloilla. Voit esittää hakemuksessasi toiveesi erikoisalasta. Huomioithan kuitenkin, että sinulla tulee olla kyseisen erikoisalan opinnot hyväksytysti suoritettuna. Voit esittää myös toiveesi työskentelypaikkakunnasta. Pyrimme huomioimaan toiveet mahdollisuuksien mukaan.

Opiskelu jakautuu seitsemään eri viikkoteemaan, jotka ovat psykiatrian eri alueilta. Opiskelua kesäkoulussa on kerran viikossa, yleensä keskiviikkoisin, puolen päivän ajan. Viikoittainen opintokokonaisuus muodostuu teorialuennosta sekä ryhmäkeskusteluista ja -tehtävistä.

Järjestämme asumisen tarvittaessa Harjavallassa. Lisätietoja asumisesta, palkkauksesta, edellisten vuosien luennoista, vapaa-ajanohjelmasta yms. https://www.satasairaala.fi/toihin/satapsykiatrian-kesakoulu

Lisätietoja työskentelystä Satakunnan sairaanhoitopiirin psykiatrisen hoidon vastuualueella: www.facebook.com/satapsykiatria sekä www.instagram.com/satapsykiatria

Sähköiseen hakuun liittyvät kysymykset:
Rekrytointipalvelut, puh. 044 707 6979 tai 044 707 6980 tai rekrytointi@satasairaala.fi

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja

http://www.satasairaala.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

vastuualuejohtaja Jukka Kärkkäinen, jukka.karkkainen@satasairaala.fi, p. 044 707 4564
rekrytoija (lääkärit) Sari Riihimäki, sari riihimaki@satasairaala.fi, p.050 4705249

Lisätietoja

Psykiatrisen hoidon vastuualue

Satakunnan sairaanhoitopiirin Satasairaala on erikoissairaanhoidon ja sosiaalipalvelujen järjestäjä ja tuottaja. Tarjoamme viihtyisän ja toimivan työympäristön ja työyhteisön, joka antaa mahdollisuuden haastaviin työtehtäviin ja ammattitaidon ylläpitämiseen. Työllistämme noin 3 700 henkilöä. Satasairaalan toimintaa on Porissa sekä useilla muilla Satakunnan paikkakunnilla. Satakunnan sairaanhoitopiiri on savuton työpaikka.


Osoite: Sairaalantie 14, 29200 Harjavalta
Satakunnan sairaanhoitopiiri - Savuton työpaikka Satakunnan sairaanhoitopiiri - Panostamme perehdytykseen Introlla

Sinulle suositellut työpaikat