Lääkärin sijaisuudet, Nuorisopsykiatria - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Oletko nuorisopsykiatriaan erikoistunut tai alalle suuntautuva lääkäri? Tai työskenteletkö perusterveydenhuollossa ja olet kiinnostunut hankkimaan lisätaitoja nuorten ongelmien kohtaamiseen? Meillä on sinulle tarjolla osaamistasi vastaava ja mielenkiintoinen työ osana moniammatillista tiimiä!

Etsimme lääkäreitä viransijaisuuksiin Kuopion yliopistollisen sairaalan Mielenterveys ja hyvinvointi -palvelukeskukseen nuorisopsykiatrian palvelulinjalle Alavan ja Julkulan sairaaloihin sekä Siilinjärven yksikköön. Sijaisuuksien ajankohta voidaan sopia joustavasti käytettävyydestäsi riippuen.

Nuorisopsykiatrian palvelulinja tuottaa erikoissairaanhoidon avohoidon palveluita 14-19-vuotiaille ja osastohoitopalveluita 13-18 -vuotiaille Pohjois-Savon sairaanhoitopiirissä sekä KYSin ERVA-alueella.

Olisiko tämä työ ja työyksikkö sinua varten?

Viransijaisuuteen voidaan valita erikoislääkäri, erikoistuva lääkäri tai Yle-erikoistuva soveltuvina ei-kelpoisina ehdokkaina. Varsinaisina erikoislääkärin viran kelpoisuusvaatimuksina ovat terveydenhuollon ammattihenkilöstä annetussa laissa 559/94 säädetty laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä ja erikoislääkärin pätevyys nuorisopsykiatriassa.

Viransijaisuuteen valitun tulee ennen valintapäätöksen vahvistamista toimittaa nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä, 504/2002). Palkkaus on kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukainen. Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa. Viransijaisuutta täytettäessä sovelletaan koeaikaa.

Potilaiden turvallisen ja korkeatasoisen hoidon eteen työskentelee Kuopion yliopistollisessa sairaalassa noin 4500 eri alojen ammattilaista. KYSiä on luonnehdittu sopivan kokoiseksi sairaalaksi. Kohtaamme potilaan inhimillisesti ja samalla potilas saa kansainvälisesti korkeatasoista hoitoa. Toimintaamme ohjaa asiakaslupaus - Inhimillisesti parasta hoitoa.

Kuopion yliopistollinen sairaala
PL 100
70029 KYS

Lisätietoja

https://www.psshp.fi/hoitopalvelut/psykiatria/nuorisopsykiatria

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Kiinnostuitko? Lähetä meille lyhyt esittely itsestäsi ja osaamisestasi oheisen hakulinkin kautta. Lisätietoja antaa osastonylilääkäri Tarja Koskinen, puh. 044 717 5172 tai palvelukeskusjohtaja Paula Ollonen, puh. 044 717 9423, sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi@kuh.fi

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta ovat kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat