test

Lääkärin sijaisuudet, Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hakuaika päättyy  15.12.2023 12:00

Lääkäri, liity ammattitaitoiseen ja kehitysmyönteiseen joukkoomme!

Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella on tarjolla sinulle eri mittaisia lääkärin sijaisuuksia peruspalveluissa sekä erikoissairaanhoidossa. Voit olla lääketieteen opiskelija, vasta valmistunut lääkäri tai jo valmis erikoislääkäri - etsimme sinulle sopivan paikan Pohjois-Savosta!

Keitä me olemme?

Meillä Pohjois-Savon hyvinvointialueella työskentelee noin 1300 lääkäriä ja toimimme 19 paikkakunnalla. Hyvinvointialueemme on yksi viidestä yliopistollisesta hyvinvointialueesta ja olemme Suomen suurin lääkärikouluttaja. Työtämme ohjaavat potilaslähtöisyys, hyvä tiimiyhteistyö, kollegiaalisuus ja kollegan tuki sekä tutkimuksen ja hoidon laadukkuus.

Mitä tarjoamme työntekijöillemme?

Pyrimme järjestämään sinun toiveisiisi sopivan sijaisuuden ja mahdollistamme myös pidempiaikaiset virkasuhteet sekä osa-aikaisen työskentelyn. Meillä on kilpailukykyinen palkkaus, koulutusmyönteinen työilmapiiri, joustavat työaikajärjestelyt sekä mahdollisuus senioriohjaukseen.

Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Kelpoisuusehtona on lääketieteen lisensiaatin tutkinto ja lupa harjoittaa ammattia laillistettuna ammattihenkilönä. Huomioimme haussa myös lääketieteen opiskelijat. Työssä edellytämme hyvää suomen kielen taitoa.

Noudatamme tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme näiden mukaista rokotussuojaa. Sijaisuuksissa voidaan käyttää koeaikaa.

Täytä hakemus heti oheisen linkin kautta ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!


Lisätietoja

https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat
https://pshyvinvointialue.fi/avoimet-tyopaikat

Mikäli haluat lisätietoja sijaisuuksista, ole yhteydessä osoitteeseen rekry@pshyvinvointialue.fi. Ohjaamme yhteydenottosi eteenpäin rekrytoivalle esihenkilölle.

Kaikki organisaation avoimet työpaikat

Työnantaja

Pohjois-Savon hyvinvointialue huolehtii sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palveluista. Alue on kansainvälinen sekä dynaaminen ja sen asukasluku on yli 248 000. Pohjois-Savon hyvinvointialue työllistää noin 12 500 eri alojen ammattilaista.

Tutustu työnantajaan