Lääkärin viikonloppukeikat, KYS Akuuttiosasto - KUOPION YLIOPISTOLLINEN SAIRAALA

Tule Akuuttiosastollemme viikonloppukiertäjäksi!

Etsimme Kuopion yliopistollisen sairaalan Palvelukeskus Akuuttiin lääkäreitä keikkatyöluonteiseen viikonlopputyöhön.

Päivystävinä lääkäreinä voivat toimia laillistetut erikoislääkärit, erikoistuvat lääkärit tai lääketieteen lisensiaatit. Voit ilmoittautua viikonloppukiertäjäksi esimerkiksi 1-2 vuoroksi kuukaudessa ja jatkossa halutessasi lisätä työvuorojen määrää. Uudistettu, paikallinen palkkasopimus mahdollistaa erittäin kilpailukykyisen palkan tästä päivystystyöstä. Työaika on klo 9-13 ja tästä korvaus yht. 405 €. Useamman vuoron varauksesta maksetaan erikseen kannustepalkkio.

Palvelukeskus Akuutti on yksi KYSin kuudesta palvelukeskuksesta. Akuutti vastaa maakunnan ensihoitopalveluista, erityisvastuualueen ensihoitokeskuksen palveluista, maakunnan laajan ja yliopistollisen sairaalan päivystyspoliklinikan sekä kahden osaston toiminnasta.

Akuuttiosasto tarjoaa lyhytaikaista hoitoa äkillisesti sairastuneille yleislääketieteen potilaille. 18-paikkaisella osastolla keskitytään akuutteihin ongelmiin ja noudatetaan nopean kotiuttamisen ja kuntouttavan hoitotyön periaatteita. Lääkärin tehtävänä on tutkia ja ohjelmoida mahdolliset jatkoselvitykset ja hoidot osaston potilaille siten, että potilaat on tutkittu, hoitosuunnitelma tehty ja pääsääntöisesti ratkaisut ja järjestelyt jatkohoidosta vuoron aikana tehty. Siirtyvistä potilaista tehdään aina epikriisit ja tarkistetaan lääkelistat. Potilaat jaetaan toisen päivystäjän kesken.

Tarjoamme sinulle erinomaisen, moniammatillisen ja tavoiteorientoituneen työyhteisön, hyvät konsultaatiomahdollisuudet sekä vahvasti eteenpäin katsovan ja uudistushakuisen KYSin Palvelukeskus Akuutin tuen.

Suositamme työntekijöillemme tartuntatautilain (48 §) mukaista rokotussuojaa.

Mikäli olet kiinnostunut lääkärin tehtävästä KYS Akuuttiosastolla, ota yhteyttä!

Lisätietoja

http://www.psshp.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Lisätietoja antaa osaamiskeskusjohtaja Sari Hämäläinen, sari.hamalainen(at)kuh.fi, p. 044 717 4839.

Lisätietoja

Kuopion yliopistollinen sairaala

Kuopion yliopistollinen sairaala on yksi Suomen viidestä yliopistollisesta sairaalasta, jonka osaaminen ja tutkimustoiminta on kansainvälisesti arvostettua. KYSin menestyksen peruspilarina on osaava, uudistuva ja innovatiivinen henkilöstö. Me tuemme ja edistämme työntekijöittemme jaksamista, hyvinvointia ja ammatillista osaamista. Tule ja viihdy KYSissä!


Osoite: Puijonlaaksontie 2, 70210 Kuopio

Sinulle suositellut työpaikat