Lääkärin virka, neuvolatoiminta sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuolto (id2465) - Siun sote

Lääkärin virka, neuvolatoiminta sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuolto (id2465) - Siun sote

Älä vain hae meille töihin vaan:
TULE TEKEMÄÄN UNELMIESI TYÖPAIKKA
Siun soten 14 kuntaa ja erikoissairaanhoito laittoivat hynttyyt yhteen järjestäen sosiaali- ja terveyspalvelut. Käytämme yhteistä potilasjärjestelmää. Meillä pääset turvaamaan arkea 170 000 asukkaalle. Siun sotessa on yhteensä noin 8000 työntekijää. Täällä voit aidosti kokea neljä vuodenaikaa.
Tervetuloa Siun sotelle Pohjois-Karjalaan!
Siun sotessa on haettavana 31.10.2019 mennessä LÄÄKÄRIN virka, neuvolatoiminta sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuolto
Olet tervetullut iloisten ja ystävällisten ihmisten seuraan Pohjois-Karjalaan. Haemme neuvolatoiminnasta sekä koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta kiinnostunutta terveyskeskuslääkäriä. Pääset itse vaikuttamaan työnkuvaasi ja tarjoamme joustoja kodin ja työelämän yhteensovittamiseksi. Tehtävässä pääset kehittämään tulevaisuuden perhekeskuksen terveydenhuollon toimintaa. Työnkuvaan voidaan sisällyttää ennaltaehkäisevää työtä sekä sairausvastaanottoa. Käytettävissäsi on myös monipuoliset sisäiset konsultaatiomahdollisuudet. Työpaikan ensisijainen toimipiste sovitaan erikseen.

Kelpoisuusehtona virkaan on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) 4 §:n mukainen laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä. Erikoislääkärin tutkinto, sekä kokemus neuvolatyöstä, koulu- ja opiskeluterveydenhuollosta katsotaan eduksi. Lisäksi edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojausta sekä suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa.
Virka täytetään sopimuksen mukaan. Virassa on kuuden (6) kuukauden koeaika.
Virkaan valitun on ennen viran vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002). Siun soten työpaikat ovat savuttomia.
Palkkaus on kilpailukykyinen! Noudatamme Lääkärisopimuksen lisäksi paikallista sopimusta palkkauksesta. Autamme mahdollisuuksiemme mukaan myös puolison työnsaannissa sekä asunnon etsimisessä.
Kysy lisätietoja palvelupäällikkö, ylilääkäri Sanni Penttilä p. 013 3307993 sanni.penttila@siunsote.fi tai palvelujohtaja Jussi Malinen p. 013 3304272 jussi.malinen@siunsote.fi
Virkaan haetaan sähköisesti.
Joensuussa 2.9.2019
Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä

Tutustu työnantajaan

TERVETULOA SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON Pohjois-Karjalan sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä järjestää julkiset sosiaali- ja terveydenhuollon palvelut 14 kunnan alueella. Lisäksi kuntayhtymä järjestää ympäristöterveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut Pohjois-Karjalassa. Alueella asuu noin 170 000 asukasta ja Siun sotessa on yhteensä noin 7800 työntekijää. Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen työn suuressa ja kehittyvässä organisaatiossa!