test
Lääkärit - SALON KAUPUNKI

Haemme Salon avoterveydenhuoltoon kolmea vakituista terveyskeskuslääkäriä, joiden ensisijaiset sijoituspaikat ovat Perniön terveysasema (2) ja Pääterveysasema (1) sekä yhtä terveyskeskuslääkäriä päivystysyksikköön.

Terveysaseman lääkärin tehtäviin kuuluu yleislääkärin vastaanoton lisäksi joko lasten- ja äitiysneuvolaa, koulu- ja opiskelijaterveydenhuoltoa tai vanhusten hoitoa. Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, hyvät koulutusmahdollisuudet, toimivan työyhteisön ja ohjauksen, sekä hyvät konsultaatiomahdollisuudet. Toimipaikkakoulutuksemme on monipuolista ja teemme aktiivista opetusyhteistyötä Turun yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan kanssa.

Yhteispäivystyksen lääkärin tehtäviin kuuluu perusterveydenhuollon linjan päivystyspotilaiden hoito yhteispäivystyksessä virka-aikana. Tehtävänkuvaa voidaan muokata hakijan toivomuksien mukaan sisältämään osittain terveysasematyötä.

Kelpoisuusvaatimus terveyskeskuslääkärin virkaan on Suomessa laillistettu lääkäri.

Lisäksi edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa ja kykyä moniammatilliseen työskentelyyn.

Palkkaus viroissa on Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen (LS) mukainen ja paikallisesti kannustava. Tehtäväkohtainen palkka määräytyy koulutuksen ja työkokemuksen mukaan. Lisäksi saat TK-liitteen mukaiset toimenpidepalkkiot sekä 6 kk työskentelyn jälkeen henkilökohtaisen lisän.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen lääkärien virkaehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävissä noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa. Voit myös neuvotella osa-aikatyöstä.
Virkaan valitun tulee esittää todistus terveydentilastaan 30 päivän kuluessa työn aloittamisesta.

Työtehtävässä toimiminen edellyttää tartuntatautilain §48 mukaista rokotesuojaa, myös covid-19-rokotusten antamaa suojaa. Työntekijä toimittaa covid-19 rokotustodistuksen työnantajalle kirjallisena töihin tullessaan.

Salon kaupunki on savuton työnantaja.

Tehtävistä lisätietoja antaa:
Ylilääkäri Marita Reivonen, marita.reivonen@salo.fi, 044-7723654

Pyydämme jättämään sähköisen hakemuksen osoitteessa www.kuntarekry.fi, työavain 407936. Mahdollinen paperihakemus lähetetään osoitteeseen Salon kaupunki/kirjaamo, PL 77, 24101 SALO. Kuoreen merkintä Hakemus/terveyskeskuslääkäri. Myös paperihakemukset tallennetaan Kuntarekry-järjestelmään. Hakemuksia ei palauteta.

Haku tehtäviin päättyy 4.2.2022 klo 12.00.

Salo on toisiaan täydentävien vastakohtien kaupunki. Täällä on hiljaisuutta ja yhdessä tekemistä, älyä ja tunnetta, ennakkoluulotonta teknologiaosaamista sekä ihmisläheisyyttä. Salo on lähes 52 000 asukkaan ja noin 5000 yrityksen kaupunki hyvien kulkuyhteyksien varrella. Yhteydet pääkaupunkiseudulle ja Turun suuntaan ovat nopeat sekä sujuvat, asuminen edullista ja monimuotoinen luonto meri-, joki- ja järvimaisemineen houkuttelee myös loma-asukkaita ja matkailijoita.

Lisätietoja

http://www.salo.fi

Tutustu työnantajaan

Yhteystietomme

Tehtävistä lisätietoja antaa:
Ylilääkäri Marita Reivonen, marita.reivonen@salo.fi, 044-7723654
Jos tarvitset apua hakemuksen jättämiseen, ota yhteys rekrytointiyksikköön rekrytointi@salo.fi.

Lisätietoja

Salon kaupunki

Teijon kansallispuisto, idylliset ruukkikylät, kartanot ja saaristo yllättävät – samoin kuin Salon keskustan monipuoliset palvelut, Salon tori ja kuuluisat kesätorstaiset Iltatorit sekä monipuolinen kulttuuri- ja tapahtumatarjonta. Salon keskustan kupeessa sijaitseva Salon urheilupuisto on keidas keskellä kaupunkia – lähes 100 hehtaaria tilaa liikunnan harrastamiseen. Golfareille löytyy kolme kansainväliset mitat täyttävää kenttää Suomen pisimmillä pelikausilla.


Osoite: Sairaalantie 9, 24130 Salo
SALON KAUPUNKI - Savuton työpaikka

Sinulle suositellut työpaikat